!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Suport Pentru Pahare Cu Net De Buzunar Negru Masina Băutură Titularul Stand Pentru Cărucior Bicicleta Cu Rotile Călătoresc În Aer Liber

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Suport Pentru Pahare Cu Net De Buzunar Negru Masina Băutură Titularul Stand Pentru Cărucior Bicicleta Cu Rotile Călătoresc În Aer Liber

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w982

Etichete: masina ceașcă titularul, suport pentru pahare, scaun cu rotile, drezina, universal cupa sac, bicicleta cârlig de perete, suport pentru pahare scaun cu rotile, film tentă pentru masina, câinele cărucior, masina geantă de mână de titular.

In stoc
18.26lei 20.30lei

Suport Pentru Pahare Cu Net De Buzunar Negru Masina Băutură Titularul Stand Pentru Automobile Cărucior Bicicleta Cu Rotile Călătoresc În Aer Liber

Informații Articol:

1.Material: Tesatura Oxford, Wterproof Tesatura, EPE.

2.Dimensiune: 10x14cm.

3.Culoare: Negru.

4.Ambalare Include:1 Buc Suport De Sticla.

Produs Caracteristici:

1.Acest Termică ceașcă titularul poate păstra băuturile reci & calde.

2.Multifuncțional și ușor de design sunt ușor de a deține sticle, pahare sau cutii fără să se rupă.

3.Ușor de instalare: suportul se potrivește 1,5" la 2" roll bar.Nu sunt necesare instrumente, instalați doar de mâna ta, nu este o instalare

video de pe listă.

4.Multi-funcție: suplimentare de plasă buzunare pentru a organiza alte umpluturi atunci când te duci afară, cum ar fi sticle de apă, telefoane mobile, căști, chei etc.

5.Funcționează perfect cu cărucioare pentru copii, cărucioare, scaune cu rotile, biciclete, etc.

6.Velcro curea conceput pentru a găzdui diverse ocupe de unghiuri care se atașează cu ușurință la cele mai multe cărucior mânere.Pot fi pliate împreună cu cărucior fără să se rupă.

Suport Pentru Pahare Cu Net De Buzunar Negru Masina Băutură Titularul Stand Pentru Automobile Cărucior Bicicleta Cu Rotile Călătoresc În Aer Liber

Vamale Și Taxe

Q-Nu-ți prețul include taxe sau TVA-ul, Cât de mult impozit trebuie sa platesc?

Nu, pretul produselor nu include orice taxe sau TVA.Am taxa doar bunurile cost și costul de transport maritim.dacă sunteți acuzat de TVA, trebuie doar să-l plătească pentru a-ți vamale.

În cele mai multe țări, trebuie să plătească impozite sau taxe pe mărfurile importate.Uneori mărfurilor sub o anumită valoare, sau în anumite categorii, nu suporta impozitele.

Regulile sunt diferite în fiecare țară.Din păcate, nu există nici o modalitate pentru noi de a cunoaște regulile, regulamentele, obiceiurile, tradițiile, practicile, lacune, scheme, sisteme, documente, coduri, legi sau hotărâri de fiecare țară.

Prin urmare, nu putem, și nu va oferi sfaturi cu privire la taxe în țara dumneavoastră.Ca și cumpărător, este responsabilitatea dvs. de a afla această informație înainte de a comanda.

Dacă trebuie să plătească taxele de import și/sau suplimentare taxele și impozitele, atunci ar trebui să plătească la curier la primirea coletului(s).Nu putem calcula acest lucru pentru tine și nu există nici o modalitate de a pre-l plătească.Dacă sunteți drop-shipping sau trimiterea unui element de cadou pentru cineva, vă rugăm să asigurați-vă că sunt conștienți de posibilitatea de a avea de a plăti impozite la primirea mărfurilor.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Oxford Tesatura
  • Utilizarea: Băuturi
  • model: Trei-dimensional Tip
  • Forma: RUNDA
  • Tip: Saci De Depozitare

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!