!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Universal 9pcs Magneți Masina SUV Fereastra stratul de Zăpadă Anti-îngheț parasolar Capac Protecție Mașină de Îmbrăcăminte Parbriz Auto Zăpadă

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Universal 9pcs Magneți Masina SUV Fereastra stratul de Zăpadă Anti-îngheț parasolar Capac Protecție Mașină de Îmbrăcăminte Parbriz Auto Zăpadă

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
w924

Etichete: lanț de zăpadă, umbra soarelui, capacul de parbriz, magnet de parbriz, role perdele masina, prelata parbriz, pliabil capac parbriz, computer notă de lipicios, mingea bagheta, e90 parasolar.

In stoc
59.51lei 76.31lei

Universal Auto Parbriz stratul de Zăpadă 9pcs Magneti Anti-îngheț parasolar Capac Protecție Masina Îmbrăcăminte, Mașină SUV Fereastra de Zăpadă

Puncte: 1、Materiale de Inalta calitate: masina Noastra parbriz umbrelă de soare este realizat din bumbac gros și material ignifug.Este rezistent la apa, ignifug, ușor și durabil, și vă oferă mai multă protecție.

2、Siguranță Laterale Prag de Proiectare și Reflectorizante, Oglinda Coperta: siguranța lambouri pot fi introduse în ușă să-l împiedice de a fi spulberat de vânt și poate fi ținut în loc, ceea ce face aproape imposibil de a fura.Oglinda de reflexie de acoperire poate Avertiza alte vehicule pe timp de noapte, pentru a evita inutile de pericole, cum ar fi zgârieturi.

3、Ușor să Montați/Demontați: Proiectat cu 9 armat magneți, extins și extins pentru a acoperi capota, de a proteja ștergătorului și a pus rapid pe/de pe vehiculul dumneavoastră.Masina de parbriz capacul poate fi desfasurata pe parbriz, în doar câteva minute.

4、Aplicarea pe scară Largă: Aproximativ 240*116cm/94.49*45.67 în.Dimensiunea este potrivita pentru cele mai multe masini, Suv-uri, iarnă, zăpadă adăpost, vara umbrelă de soare, ușor de pliat pentru depozitare în portbagaj sau pe scaunele din spate ale vehiculului.

5、Multi-scop și Versatil: este ploaia-rezistent la îngheț, zăpadă, raze ultraviolete, praf, și poate fi folosit ca un strat de zăpadă în timpul iernii.Acesta poate fi de asemenea folosit ca un parbriz parasolar pe timpul verii.Lasă frunzele de pe acoperi în toamna și să aibă grijă de masina ta pe tot parcursul anului.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina Universala De Acoperire

Material: PEVA, bumbac, nețesute stofa (9 magneți)

Culoare: mozaic

Dimensiune: aproximativ 240*116cm/94.49*45.67 în

Greutate: despre cutie 580g

Modele adecvate: 95% auto, modele SUV

Funcția: zăpadă, îngheț, soare-de protecție, anti-furt

Lista De Ambalare:

1*bloc de Zăpadă

  • Dimensiune: 240*116cm
  • Nume:
  • Numărul De Model: Masina Universala De Zăpadă
  • Nume De Brand: cacoonlisteo
  • Material: PEVA, bumbac, nețesute stofa (9 magneți)

2020-11-21 Very good quality product but the delivery time is very very long it is not necessary to be in a hurry to have it.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!