!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Portabil portabil mic de sticlă edger. Lustruit marginile drepte, muchii rotunjite, gresie, faianta, acrilice, cristale și plexiglas

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Portabil portabil mic de sticlă edger. Lustruit marginile drepte, muchii rotunjite, gresie, faianta, acrilice, cristale și plexiglas

Rating:
0%
3.67 / 5 ( 3 )
SKU
w881

Etichete: plexiglas rotund, cerneală hp sistem, acryl foaie, galaxy on7 sticlă, sticlă poloneză, placa de plexiglas, zx400, clar plexiglas, caz s10e portofel, Poloneză.

In stoc
772.41lei 821.72lei

Principalii parametri tehnici:

Tensiune de alimentare: 220V

Viteza de slefuire: 1-3m / min

Putere: 800W

Gazda viteza: 8000r / min

Greutate: 6.5 KG

Dimensiune forma: 28 * 15 * 24 cm

Lista de pachete:

1 buc Orbit de probă

1 buc 14-17 Unul deschis cheie;

1 buc 8mm interior hexagon cheie

1 buc M10 × 25 cu cap hexagonal șurub

1 buc compresie pad;

2pc fraieri

1 buc copie a instrucțiunilor diametrul discului de rectificat este 5/6/8/10 / 12mm implicit

Notă specială: atunci Când instalați roata de rectificat, vă rugăm să identificați în față și în spate.În general, partea din față este partea din față, și trebuie să fie orientată în sus, în caz contrar acesta nu va fi instalat.

Acest produs este un mod eficient și economic multifunctional polizor cu avantajele de dimensiuni mici, greutate redusa, usor de transportat, și operație simplă.Acesta poate fi la sol în diferite rotunjite, drepte, și duckbill în formă de margini.Circular dimensiuni de lungime și lățime de sticlă.

Metoda de utilizare și funcționare pași:

1. Slefuire margini drepte: Reglați rectificat roți de ghidare în funcție de dimensiuni relevante de simplu șine de ghidare instalate pe sticla pentru a face neted și flexibil liniare cu piston mișcare de-a lungul șinelor de ghidare, astfel încât să se atinge scopul de slefuire margini drepte.

Atunci când în uz, instalați grosimea și forma de prima alegere și marginea de roata de la moara, fixați șina de ghidare, pentru a regla înălțimea roții, și de blocare a mânerului, pentru a regla alimentarea mâner, roata și marginea plăcii, și de a efectua o cantitate corespunzătoare de slefuire, apoi deschideți injectarea de apă cu apă rece supapă de injecție la roata de rectificat.Atunci când roata de rectificat începe de la comutatorul de alimentare în funcționare normală, moara poate fi rulat în mod uniform de-a lungul șinei de ghidare.

Vă rugăm să rețineți că rectificat nu poate fi oprit la jumătatea drumului, în caz contrar urme de lovituri va avea loc în starea staționară.În acest caz, o cantitate mică de hrană este necesar, și apoi măcinarea se repetă o dată să-l corecteze.

Dacă sunteți calificați, nu puteți utiliza șine de ghidare, manipula direct la mașină, și puteți pisa mai standardizate margini.După măcinare este finalizată, lustruire wheel este înlocuit pentru lustruire.Nu este nevoie pentru șine de ghidare pentru lustruire.Ai nevoie doar de a controla mașină de șlefuit până la lustruire wheel este pe marginea plăcii, și corespunzătoare cu piston de presiune poate face să corespundă cerințelor.

2. Slefuire curba, cu arc edge: Nu, doar curba de calificare polizor de-a lungul marginii plăcii, cum ar fi o formă de arc, poate fi fixat în centrul de centrul plăcii, la moara poate produce circulară specificațiile produsului de-a lungul centrul de mișcare circulară, prelucrarea metoda este aceeași ca ascutit o margine dreaptă.

Instrucțiuni de operare și întreținere

1. În timpul funcționării, verificați dacă cablul este intact, indiferent dacă acesta este deteriorat, scurgeri, dacă aparatul este umed, iar utilizatorul linie trebuie să fie instalat cu o scurgere protector.

2. Purta mănuși izolante în timpul funcționării pentru a preveni accidentele.

3. Trebuie să existe o presiune suficientă a apei de răcire în timpul de slefuire pentru a asigura o slefuire eficienta si roata vieții.

4. În procesul de utilizare, dacă viteza scade brusc și brusc, presiunea de la rolling mill ar trebui să fie redusă și suprasarcină ar trebui să fie evitate pe cât posibil, în caz contrar motorul va fi deteriorat cu ușurință.Verificați periile frecvent pentru a preveni un prejudiciu și pentru a evita înlocuirea.

Caracteristici și utilizări

1. Această mașină adoptă 220V monofazat serie de excitație motor cu curgere axială conductă de ventilație, de mare viteză de transmisie de curea, care are caracteristicile de buna transmisie și zgomot redus.Toate piesele sunt realizate din materiale izolante, care imbunatateste in mod eficient performanța în materie de siguranță a echipamentului.

2. Aparatul este mic în dimensiuni, lumină în greutate, completați în funcții, convenabil pentru a transporta și ușor de operat.Modelul de utilitate poate pisa nu numai forme curbe, curbe placa de margini, dar, de asemenea, direct la marginile plăcilor.

3.Rombic roți de slefuire poate fi folosit pentru a se pisa materiale dure ca sticla, piatra si ceramica.Roata de rectificat are durată lungă de viață, regulat turnare reguli și de înaltă eficiență.După potrivire diferite forme de rectificat roți, roți de slefuire poate pisa marginile rotunjite, marginile teșite, marginea marginilor (de asemenea, cunoscut sub numele de octogonal margini) și alte forma margini.

  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Origine: NC(de Origine)

2020-11-09 I arrive early and with everything that comes in the picture, I haven't tried it yet.
5/ 5 stars
2020-10-02 Exelent machine I recommend! I sure do more shopping to the seller if it meets the specified.
5/ 5 stars
2021-01-28 Ужас !!! Товар за 25000₽ пришёл через месяц и весь побитый ! Сломаным пластмассовые ручки за которые аппарат нужно держать во время работы !!! На корпусе две вмятины с двух сторон ! Одна из вмятин повредила ролик который должен крутиться (он не крутиться теперь) . В результате ударов краска на корпусе облупилась и аппарат будет ржаветь (так как он работает с водой) ... упаковка была просто отвратительная !!!!! И теперь я должна оплатить ещё 5000₽ чтоб вернуть поврежденный НЕ ПО МОЕЙ ВИНЕ ТОВАР !!!! Ни кому не советую здесь делать заказ !!! На денежную компенсацию продавец отказал .
1/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!