!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Facial delicat Subțire de Masca de Fata de Slăbire Bandaj de Îngrijire a Pielii Formă de Centură de Ridicare a Reduce Bărbia Dublă Masca Fata Bucati Trupa MFJ99

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Facial delicat Subțire de Masca de Fata de Slăbire Bandaj de Îngrijire a Pielii Formă de Centură de Ridicare a Reduce Bărbia Dublă Masca Fata Bucati Trupa MFJ99

Rating:
0%
4 / 5 ( 2 )
SKU
w840

Etichete: esc slăbire, Masca Faciala, perie fata, capac de barbia dubla, masca pentru adult, fata din piele masca, semn de slăbire, chin crema, scut facial, v trupa tub.

In stoc
12.65lei 17.82lei

corpul,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decorare: nici unul; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } droppshiping de Îngrijire a Sănătății Fata Ridicați Centura Masca Slăbire Subțire Maseter Bărbie Dublă Formator Bandaj MFJ99 Descriere: Caracteristici:

1. Material: Material De Înaltă Calitate.Elastic,respirabil și confortabil.Perfect pentru ridicarea si slabire intreaga fata.

2.Pentru a îmbunătăți circulația sângelui,de a promova metabolismul,și clar faciale venelor,sporesc elasticitatea pielii,refacerea colagenului pielii organizație.

3.Ridicați V Fata de Linie Slim Belt Curea.Subțiri, bărbia dublă, Subțire maseter, pentru a Preveni ridurile, pistrui, de întărire, de întinerire, de radiații, face-lift.

4. Simplu, ușor de utilizat.Port pentru faptul ca menține tineri și față subțire, atunci când dorm, ma uit la TV și de a face treburile casnice, etc. Perfect pentru salon,de călătorie,de uz casnic.

5.Montarea faciala linie bine să-ți lași pielea fetei devin strâns.

Metoda de utilizare:

Pune-ti parul pe spate caz nu va afecta themask și fruntea parte din contact.La domiciliu, atunci când utilizarea de agrement, la bestplease după baie sau spălare facial mânji după bine cu apă după utilizare.

Purtand o masca de comanda este:

Prima masca de acoperire în față, arată thenasal.Apoi, în conformitate cu instrucțiunile din imagine arată scopul: A-neckalignment, cu cele mai potrivite filtru este bun.B-cap din nou la theback de buton.C-în cele din urmă a pus urechea din spate catarama de la curea.

Pachetul Include: 1 x Masca de Fata

  • Tip De Element: Pierderea In Greutate Creme
  • Tip: Împachetări Slăbire
  • Nume De Brand: Breathleshades
  • NET WT: as
  • Numărul De Model: 162160

2020-11-03 Useful to violence
5/ 5 stars
2021-01-30 No Clear result yet
3/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!