!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Noi Dildo Vibrator Automat Telescopic Rotație Încălzire 10 Viteze de Vibrații G-spot Orgasm Vaginal Masaj Jucarii Sexuale pentru Femei

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Noi Dildo Vibrator Automat Telescopic Rotație Încălzire 10 Viteze de Vibrații G-spot Orgasm Vaginal Masaj Jucarii Sexuale pentru Femei

Rating:
0%
4.67 / 5 ( 3 )
SKU
w818

Etichete: al meu jucării sexuale, de pluș, sex gay, jucarii sexuale cur extinde, jucărie sexuală, bdsm jucărie, anal, vibrat, erotic penis inel, sex stroker.

In stoc
124.32lei 191.27lei

Descriere produs:

Inteligent de rotație Vibrator este o femeie-folosit masturbari produs de distracție.Se poate stimula organele genitale piese si clitorisul in acelasi timp.Puteți experimenta sexul satisfacție prin automate se întinde model inteligent ori, și nu se poate opri să se bucure de o experiență lipsită de griji.Cu o funcție inteligentă de încălzire, acesta nu este rece și poate fi aproape de temperatura corpului.Puteți avea nelimitate pasiunile și diversificat sexuală, precum și 9 modele de vibrații poate fi schimbat.

Cum pentru a activa funcția de încălzire?

Dublu click pe butonul de alimentare, cu condiția de pornire; dacă lumina roșie este pe pentru o lungă perioadă de timp, este pornirea de încălzire, și apoi apăsați lung butonul de alimentare din nou pentru trei secunde pentru a închide încălzire.

Confidențialitate Garantată:

Intimitatea ta este extrem de important pentru noi.Numele implicit pe ambalaj este "jucărie de Plastic"(orice alte cerințe, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj), si cu un ambalaj discret puteți cumpăra cu încredere, singura persoană care știe ce este în interiorul pachetului este de tine!

Curățarea și depozitarea de vibratoare jucarii sexuale:

1. Masaj trebuie să fie curățate înainte și după fiecare utilizare. 2. Nu scufundați aparatul de masaj în apă, atunci când de curățare. 3. Este recomandat să folosiți o apă caldă și o ușoară diluată de săpun pentru a curăța aparatul de masaj. 4. După uscare, se usucă în mod natural și pentru a evita lumina directă a soarelui. 5. Magazin de masaj într-un loc uscat, fără praf locație și depozitați-l în ambalajul original, cât mai mult posibil.

Siguranța vibratoare jucarii sexuale:

1. Nu-ți împărtășesc masaj cu alții. 2. Daca te simti inconfortabil, nu mai utilizați aparatul de masaj imediat. 3. Folosesc un aparat de masaj cu un lubrifiant pe baza de apa. 4. Daca in afara de masaj este deteriorat sau nu buna, nu mai utilizați-l. 5. Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Notă:

1. Vă rugăm să încărcați înainte de utilizare. 2. Înainte de utilizare, vă rugăm să folosiți o apă caldă, săpun antibacterian sau medicale alcool pentru a curăța aparatul de masaj. 3. Utilizați numai masaj cu înaltă calitate lubrifiant pe baza de apa.Nu folosiți uleiuri de masaj, creme de mână sau soluții de curățare.Aceste elemente pot deteriora masaj și va anula garanția.

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.Toate produsele sunt realizate din material de calitate Medicală, siguranța 100%, inofensiv pentru organism, (este normal ca tu miros miros ușor atunci când deschideți mai întâi, pentru că produsul a fost sigilat pachet de luni de zile.Vă rugăm să curățați-l și uscați-l în mod natural, mirosul va dispărea în curând.)

Despre Transport

Vom trimite comanda in termen de 5 zile lucrătoare.Timpul de livrare variază în funcție de diferite țări și vor fi afectate de vreme,pubilc vacanțe și așa mai departe.Daca pentru cineva nu primiți în declare timp, vă rugăm să ne contactați.

Ce să fac dacă întâlnesc produs problema

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem communiocation este mult mai bine decât în litigiu.

Despre Timpul De Lucru

Din cauza diferenței de timp, va exista o întârziere în comunicare, dar mesajele vor fi răspuns în termen de o zi de lucru.vă rugăm să fie pacient.

Despre Feedback-Ul

Am în vedere clienții noștri prieteni.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.sprijinul dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, vă Rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

 • Origine: NC(de Origine)
 • Dimensiune: As picture
 • Nume De Brand: Yesplay
 • Pachet: Confidențiale de ambalare
 • Vibrator: Două-cap de vibrații
 • Mărfuri De Certificare A Calității: ce
 • Rezistent la apa: În general rezistent la apa
 • Tip: G-Spot
 • Alimentare: built-in baterie cu litiu
 • Numărul De Model: Două-cap de vibrații
 • culoare: roz, violet
 • Sugestiv Sexual: No
 • Funcția: Vibrații, De Expansiune, De Rotație, Încălzire
 • Material: Silicon
 • Obscene Imagine: No
 • Vibrații De Frecvență: 10 frecvență
 • Tip De Element: Vibratoare
 • Metoda De Încărcare: USB de Încărcare

2020-11-12 Polecam
5/ 5 stars
2020-10-03 All ok
5/ 5 stars
2020-10-29 Well, I'm on the fence. I love the product anyway, but it's not exactly I was expecting. + it is indeed rotating, and it's very nice + it is telescopic, which is fun + and rotating, lots of fun + it does have many patterns of vibrations and three speeds of the telescopic action + it even has a proper, complete instruction + packaging is great and discrete (it said "rubber stopper" on my customs declaration - I'd say it's quite correct? :D + shipping was incredibly fast (I got my item in just 13 days!) however: - telescopic action is tiny! Less than one centimeter - it's very loud, not even the vibration but telescopic+rotating actions alone - FAR more than 40 dB claimed - whole body, but especially in the middle, is flimsy - rotating and telescopic engines are super weak, I hope they won't break when in use Overall I'm actually quite happy with the product, now I know that yes, indeed, I like the type, and the money was invested well. Thank you!
4/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!