!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Transport gratuit SanDisk Extreme Card Micro SD U3 A2 Card de Memorie de 32GB, 64GB, 128GB, 256GB TF Card pentru Camera Drone cartao de memoria

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Transport gratuit SanDisk Extreme Card Micro SD U3 A2 Card de Memorie de 32GB, 64GB, 128GB, 256GB TF Card pentru Camera Drone cartao de memoria

Rating:
0%
4.50 / 5 ( 2 )
SKU
w804

Etichete: micro sd de 256gb, card tf, 256G, ms card de memorie, sd cosul de 256gb, micro sd sandisk magazin, 34ro card micro sd, pny micro sd 256gb, housse sandisk extreme, Micro SD.

In stoc
44.30lei 88.60lei

Sfaturi Cald:

Cum pentru a verifica Capacitatea și Viteza de card de memorie?

1).Vă rugăm să folosiți de calitate cititor de carduri pentru a verifica toate card de memorie de H2testw pe PC.Real card de memorie ar trebui să treacă H2testw cu nici o eroare.

2).Vă rugăm să nu utilizați ieftin cititor de carduri pentru a testa card Micro SD, viteza de card Micro SD va fi redus cu o calitate scăzută cititor de carduri.

3).Card de memorie Micro SD de viteza este foarte afectat de cititor de carduri și capacitatea de care ai alege , port USB ect.Calitate scăzută dispozitivul va 100% încetini viteza card,1MB=1000KB.

Notă:

1. Magazinul nostru ofera 100% autenticitate.

2. Toate produsele sunt în conformitate cu Sandisk-ul oficial.

3. Producătorul își rezervă dreptul de a schimba sau modifica produse, la propria sa discreție.Aspectul și de design de ambalaj se pot modifica fara o notificare prealabila.

4. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.

Despre capacitate:

16GB=aproximativ 14RO-15GB

32GB=aproximativ 28GB-30GB

64GB=aproximativ 57GB-60GB

128GB=aproximativ 116GB-119GB

256GB=aproximativ 230GB-239GB

400GB=aproximativ 360GB-380GB

Cadouri individuale poate fi de o calitate îndoielnică, deoarece acesta este un cadou, așa că nu susține o rambursare, dar putem compensa din nou la cumpărături viitoare

APP mai repede de performanță

Îndeplinește A1 standarde de performanță, optimizat pentru operațiuni de APP, și vă permite aplicații APP pentru a fi lansat și a alerga mai repede pentru o mai bună experiență smartphone.

(Această funcție poate varia în funcție de dispozitivul utilizat, de tipul de aplicație, și de alți factori.Vă rugăm să consultați gazdă producătorul dispozitivului.)

Șocant spațiu

Uimitoare spațiu sprijină masiv de stocare, și există mai multe clipuri video full HD și fotografii de înaltă calitate.

Buna filmare video

Clasa 10 la nivel de video, suport full HD video capture

Ușor de a gestiona conținutul cu SanDisk de Depozitare Zona de aplicație

Vă permite să navigați cu ușurință, acces și fișiere de rezervă în memoria telefonului, în mod eficient, eliberând spațiul de stocare al dispozitivului.

Robust și durabil pentru medii dure

SanDisk Extreme mobil de mare viteza microSDXC UHS-I card de memorie este impermeabil/rezistent la impact, rece și rezistent la raze X rezistent.Vă puteți bucura de aventura fără griji cu privire la durabilitate a cardului de memorie.

Compatibil cu dispozitivul

SanDisk card de memorie mobile este compatibil cu smartphone-uri Android, tablete și camere cu obiective interschimbabile

Notă pentru livrare

1. Timp de transport maritim internațional se va deteriora și se pisează pachetului, dacă ați găsit acolo este despachetarea semne, vă rugăm să nu semneze.Ambalajul exterior în stare bună, dar produsul pachetul de vânzare cu amănuntul prin extrudare deformare, dar nu afectează utilizarea produsului, este normal.

2. dacă Confirmarea se apropie,și încă nu beneficiază de bunurile,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde termenul de livrare.

Garanție:

(1).Probleme de calitate --- returnează elementul, apoi vom returna toti banii, taxa clientul să plătească

(Dacă nu este om-a făcut daune, nici o garanție.)

(2).Nu este mulțumit cu elementul --- nu de rambursare sau returna produsul, apoi vom returna toti banii , taxa clientul să plătească

(3).Adaptor de Card sau cititor de daune --- nu de rambursare

(Adaptor și reader sunt gratuite, nu garanție, dacă au nevoie să plătească bani pentru a cumpăra, doar rambursare același preț pe care îl plătește.)

Trebuie să știi:

(1).Reveni element trebuie să asigure integritatea mărfurilor, în caz contrar nu vom accepta returnarea.

(2).Când ajungem înapoi element, apoi va vom returna banii.

(3).Dacă insiști deschide disputa, puteți alege "motive Personale", "ușor de întoarcere", "metoda de transport maritim nu a fost așa cum este descris".atunci noi va putem ajuta pentru a obține ai r banii înapoi cu ușurință.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: CE
  • Viteza De Citire/Scriere: 160 M/S 100 M/S
  • Capacitate: 32GB/64GB/128G/256GB
  • Tip: 100% Original, Autentic SanDisk
  • Nume De Brand: SanDisk
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: SDSQXNE

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!