!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

ORD228VL Japonia OKI/KOFU comutator reed 2X14MM N/O High-end de tip comutator reed 1000pcs/loturi

Oferta
Pret redus
Noile colecții

ORD228VL Japonia OKI/KOFU comutator reed 2X14MM N/O High-end de tip comutator reed 1000pcs/loturi

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
w794

Etichete: contact reed, deschide comutator reed, plastic comutator reed, alarma comutator reed, releu reed switch, senzor reed, magnet senzor, magnet comutator reed, comutator senzor reed, comutator magnet.

In stoc
1 252.91lei

MOJO SENZOR

Stuf uscat conducta de principiu:

Stuf uscat conducta este limba uscata țeava de trestie abreviere, este un fel de contact pasiv comutator electronic componente, structura este simplu, ușor de a controla avantajele de dimensiuni mici, coajă sale este, în general, o rădăcină de sticlă sigilat țeavă, echipat cu două fier în flexibilitatea de stuf panouri, încă mai au un fel de apel de metal de umplere rodiu gaze inerte.

Caracteristicile și aplicarea:

1, limba uscata țeava de trestie structura compacta, greutate mica, poate fi instalat în extrem de spațiu limitat, foarte potrivit pentru miniaturizarea echipamentelor. 2, limba uscata țeava de trestie de comutatorul componente este închisă ermetic tip în gaze inerte din atmosferă, niciodată cu mediul exterior de contact, viață lungă de lucru 3, limba uscata țeava de trestie nu alunecare componente, deci nu va avea loc în toate metal retrogradare metal fenomene de oboseală, să se asigure că, în fapt, nici o limită de service utilaje de viață 4, magnetic comutator reed a obține o bună aplicație de pe telefon ,masina de spalat ,de RCP schimburi frigider ,aparat de dezinfectat ,dulap usi magnetice, fereastra magnetice ,electromagnetice, relee ,de electroni, de cântărire ,aparate de indicator de nivel ,gasometer, contor de apă, și așa mai departe .

Atenție

1, forfecare sau încovoiere stuf uscat țeavă de plumb picior să fie extrem de atent, ca nu cumva să-și exercite nu este propriu-stres și de a face sticlă-metal sigiliul este deteriorat corespunzătoare de prindere instrumente este trebuie să utilizeze. 2, satisface temperatură și timp de expunere lung ar putea duce la sticlă-metal seal prejudiciu (manie, de scurgere, etc.), așa trebuie să rapidă și fiabilă de tehnologia de sudare (procedeu).Sugerat de sudare condiții pentru: mâna atunci când sudura 280 ~ 300 C, val solderingwhen 250 la 300 C

  • Numărul De Model: ORD228VL
  • Nume De Brand: MOJO
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Certificare: ROHS
  • Tip Comutator: comutator reed
  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!