!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Mâna mingea rășină masaj minge care deține fascia mingea de fitness yoga, relaxarea musculara unicul ulei de masaj mingea

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Mâna mingea rășină masaj minge care deține fascia mingea de fitness yoga, relaxarea musculara unicul ulei de masaj mingea

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
w779

Etichete: trendy echilibrare mingea, minge de terapie, spuma de mână masaj mingea, mare minge elvețian, minge exercițiu, massag cu role, taiji, masaj picioarele cu bile picior, blană minge de yoga, gravity ball experiment.

In stoc
12.77lei 22.37lei

Caracteristici:

1. ELIMINA MUȘCHI de GÂT ȘI DURERI de-Mare pentru professional sau home foloseste.Acest roller ball este proiectat pentru a reduce dureri de cap, umeri, gat, partea superioara a spatelui, brațelor, picioarelor și scuti dureri de picioare.Utilizate pe scară largă pe corpul tau.

2. A făcut în condiții de siguranță și inofensiv materiale, structura compacta, nu vă faceți griji despre deteriorarea pielii.

3.360 de grade liber rotație vă permite să puneți-l în cazul în care doare și glisați-l în orice direcție doriți.

4.Acesta poate, de asemenea, scuti de stres și să se relaxeze muschii rigid.

5. Dimensiuni mici, greutate redusă și ușor de transportat, puteți lua cu ușurință cu tine chiar și atunci când sunteți pe o călătorie de afaceri, și nu va lua mult spațiu.

Caietul de sarcini:

Nume: minge masaj

Material: rășină artificială

Dimensiune: diametru 6.5 cm, inaltime 6.1 cm, diametru minge 5.4 cm

Greutate: 130 g

Culoare: albastru, violet, roz, verde, negru

Lista de ambalare:

1 * masaj mingea

Memento cald:

1. Toate imaginile au fost calibrat profesional.Cu toate acestea, din cauza diferite de lumină ambientală și diferite echipamente de afișare Setări, fotografii și obiecte pot fi ușor părtinitoare.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu va afecta utilizarea.

  • Material: Cauciuc

2021-01-24 Surprising value for money. I buy them for my wife and she's crazy. Fast delivery and totally compliant with the description.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!