!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

ZBOR de Michael Afshin & Vortex Magic - Monede Trucuri de Magie Magician Apar/Dispar Magia Magia Iluzie Recuzită Gimmick

Oferta
Pret redus
Noile colecții

ZBOR de Michael Afshin & Vortex Magic - Monede Trucuri de Magie Magician Apar/Dispar Magia Magia Iluzie Recuzită Gimmick

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
w719

Etichete: magic, masina vortex generator, bagheta mare magie, truc de magie, iluzia bagheta, moneda truc de magie, monede magic, baston de metal, mare truc de magie, truc.

In stoc
72.49lei 86.28lei

ZBOR de Michael Afshin & Vortex Magic

ZBOR este un plin de monede de rutină, care combină Matrice și 3 Zbura într-o plină de rutină, care este ideal pentru efectuarea de situatii.Puteți efectua întreaga rutină cum a învățat de creator Michael Afshin sau de a efectua părți ale acestuia în funcție de locul în care se desfășoară.

Gimmick monede se va transforma într-un expert monedă și vă permite să facă unele vizuale incredibile de magie.Puteți crea miracole de producții, transpuneri și dispare.ZBOR cu frumos artizanale monede pe care a cumpărat singur ar costa de două ori această sumă.

Monede și scoici sunt realizate din alama .

RUTINE-a învățat:

ZBOR - complet monedă act - monede apar, de călătorie, și dispar.Acest lucru este Afshin semnătura monede de rutină.Matrix - trei monede în mod clar de călătorie de la o carte la alta, apoi dispar.

Stand-Up 3 Fly - spectacole Live și tutorial de Afshin realiza acest miracol folosind pusti cu banul.Imaginați-vă că utilizați O monedă pentru a face cele mai incredibile 3 Zbura - de asemenea, incluse este Afshin e 'șocant' stand-up 3 Zbura unde se pare că mănâncă monede și de a le face să apară din nas.

Inel pentru Monede și Monedă să Sune - un deget inel vizual se transformă într-o monedă care se transformă în trei monede.Fiecare monedă dispare până la ultima monedă se transformă într-un inel.

Afshin Turn-Over - un incredibil dispărea unei monede și cărți de joc.Această mișcare a păcălit chiar și pe cei mai experimentați magicieni.Păstrat mult timp un secret de Afshin și lansat pe aici pentru prima dată.

Monede pentru Buzunar - Trei monede plasate în interiorul buzunar reapar la vârful degetelor.

Acest diabolic de rutină de Afshin este livrat cu un custom facut de monede care vă va permite să efectueze cu ușurință mai multe rutine diferite.Numai îndemânarea necesare, și a învățat, este o retenție dispărea.

O monedă de rutină pentru a-LE pe TOATE PRONUNȚE.

***INELUL PREZENTAT ÎN TRAILER NU ESTE INCLUS.

"Cu ușor de gestionat și în mod adecvat magic rutine de 3 Zbura variație și o Matrice de felul, Michael Afshin și Vortex Magic include un set de trei Morgan Silver Dollar replici și două de potrivire falsa monede pentru a facilita aceste rutine și multe altele. "-Francis Menotti, Revista Magic

  • Dimensiune: One Size
  • Caracteristici: Etapa
  • Gen: Unisex
  • Avertizare: Alte
  • Tip: moneda
  • Este Instrucțiuni Inclus: Da
  • Intervalul De Vârstă: Adulti
  • Material: Metal
  • Nume De Brand: ZQION
  • Performanța Forma: Close-up Magic

2020-11-10 Good article
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!