!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Trupa de Rock Live Agățat Cheie Raft cu 5 Cârlige Trupa de Muzica Luminos Breloc Suport Organizator pentru Entryway Muzica Rock Iubitor de Cadou

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Trupa de Rock Live Agățat Cheie Raft cu 5 Cârlige Trupa de Muzica Luminos Breloc Suport Organizator pentru Entryway Muzica Rock Iubitor de Cadou

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w712

Etichete: lemn rotund haina cârlige, pluginz jack rack marshall, lemn cheie agățat cutie, titular cheie de perete, cheie allen organizator, marshall breloc suport, cârlig de pește, marshall parte, titular cheie cutie de perete, entryway organizator.

In stoc
117.16lei 130.17lei

Clape din lemn, Raft de Perete Decor Un cârlig de perete cu un ochi-prinderea de iluminat cu led semn este ceva perfect pentru perete.Decorarea cu acest magnific LED iluminat de arta de perete va permite să-și exprime stilul tau unic, design, și flerul pe pereții din casa ta, ferma, cabana, cabana, sau cabana.

Caietul de sarcini:

Măsuri de 12" lat. 5 montare găuri pentru montare. 5 Cârlige incluse, dar hardware-ul de montare instrumente nu sunt incluse.Asta de aici este făcut de bună calitate din lemn negru de 3 mm grosime și va dura în prim condiție pentru o lungă perioadă de timp.Acesta dispune de cinci cârlige.Utilizați aceste cârlige pentru a bloca tastele, paltoane, sling-bags sau saci de pânză.Atât de bine sculptat, este sigur de a face peretii acesta este montat pe captivant.

O gamă largă de aplicații:

Lumină în greutate, acest cârlig de perete este ușor să se stabilească.Fix asta pe peretele de intrare și este sigur de a atrage atenția oaspeților intrarea care va fi plin de zâmbete și laude.Key rack poate fi ușor de instalat prin înșurubarea pe perete.Doar găsi locul potrivit, de măsură, de nivelul...și înșurubați-l în perete.

7 Culori LED-uri de Iluminat Funcția:

Acest lemn cheie raft de perete tura este cu led backlight.Acesta este echipat cu led-uri liniare și control de la distanță.Iluminarea de fundal este foarte ușor în utilizare.Acesta poate fi conectat prin orice port USB 5V.Vă puteți conecta la diferite dispozitive, cum ar fi un computer, desktop, laptop, TV, power bank, încărcător de telefon mobil, adaptor 5V și așa mai departe.Controlerul funcționează on/off și moduri de lumini.Acesta este mic și foarte la îndemână.Telecomanda necesita o baterie CR2025 pentru a funcționa.(Baterie nu sunt incluse din cauza companiei aeriene control de securitate) luminile De sine au o foarte frumos strălucire.Sunt disponibile 7 culori și 3 moduri de luminozitate.

Bun Venit Personalizat Pentru

CA IDEE, DAR NU-MI PLACE DESIGNUL?HAI SĂ FACEM UN NOU IMPREUNA! – Doar să ne spuneți ce doriți să vedeți pe site-speciale de ceas și ne va pregăti un nou design pentru tine.Echipa noastra de design va schița ceasul în cele mai multe cazuri, în termen de 24 de ore.Veți fi capabil să-l revizuiască, să comentați și să ceară revizuirea (dacă este necesar) până când sunt pe deplin mulțumit cu design-ul.

  • Nr. de Cârlige: 5
  • Model Tip: Desene animate de animale
  • Material: Lemn

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!