!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Pentru Xiaomi Redmi Notă 5A Panou de Ecran Tactil Garanție de Nou Panou de Sticlă, cu Ecran Tactil de Sticlă Pentru Redmi Notă 5A + Cadouri

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Pentru Xiaomi Redmi Notă 5A Panou de Ecran Tactil Garanție de Nou Panou de Sticlă, cu Ecran Tactil de Sticlă Pentru Redmi Notă 5A + Cadouri

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w657

Etichete: redmi notă 5a ecran de 10, redmi 5a ecran tactil de sticlă, onoare redmi notă 5a ecran curbat, redmi 5a ecran tactil module, redmi notă 5a screensaver, ksiomi redmi notă 5a ecran, redmi notă 5a 5 f 5touch ecran, mi notă 5a panouri tactile, redmi notă 5a prim-ecran tactil de lucru, redmi notă 5a telefon cu touch.

In stoc
40.64lei

iPartsupplier Ltd Călduros bun venit!

Real Fotografii De Produs!Descriere reală!

Mai mult de 5 ani de experiență în industria!

Calitate de Top, testat unul câte unul înainte de expediere!

[Gen Notă:]

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom rezolva bine pentru tine.Te rog nu deschide disputa ocazional , în caz contrar va fi înregistrat ca rău de credit de către noi, www.inscriere-reprezentantavon.ro, și, de asemenea, de către China Vanzatori League.Și să fie blocat.

pentru Xiaomi Redmi Notă 5A Digitizer Touch Screen Garanție de 100% Nou Panou de Sticlă, Ecran Tactil Digitizer Pentru Xiaomi Redmi Notă 5A + instrumente + Adeziv

Notă : ecran LCD si touch screen de acest telefon lipesc ferm , astfel încât acesta nu este un lucru usor pentru cineva care nu are , vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să instalați această inainte de a comanda acest produs.Noi nu va fi responsabil pentru instalarea

1.100% de Brand Nou de înaltă calitate, Ecran tactil pentru Xiaomi Redmi Notă 5A telefon mobil.Nu inclusiv ecranul LCD .

2.Înlocuiți defect, spart sau crapat touch Screen.

3.Zero sau spart Ecranul tactil?Obține un înlocuitor, sau un plus de a păstra la îndemână.

4.Fiecare ecran este testat înainte de expediere.

5. Elementul nu va fi la fel ca în poze, tot timpul, pentru că nu este întotdeauna în același lot de producție, și, uneori, fabrica va îmbunătăți tehnica de productie pentru a face o schimbare.Prin urmare, este normal, vă rugăm să nu vă faceți griji că, dacă există o diferență mică.

Pachet:

1 * pentru Xiaomi Redmi Notă 5A Ecran Tactil

1 * Setul De Unelte Fel De Cadou Gratuit

1 * Adeziv

Notă:

1. Acest Ecran va fi verificat bine și testate înainte de a trimite, deci nu au nici o garanție cu privire la aceste produse, vă rugăm să știu că înainte de a comanda.

2. Acest lucru nu este un lucru usor pentru cineva care nu are abilitati tehnice pentru a instala, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să instalați inainte de a comanda acest produs.

3. Noi nu va fi responsabil pentru orice daune la telefonul mobil care a cauzat în timpul schimbarea de acest ecran.

  • Nume De Brand: iParto
  • Greutate Pachet: 0.125kg (0.28lb.)
  • Tip De Unitate: bucata
  • Tip: Ecran Tactil
  • Numărul De Model: pentru Xiaomi Redmi Notă 5A ecran tactil
  • Modele compatibile: pentru Xiaomi Redmi Notă 5A 5.5 inch
  • Dimensiunea Pachetului: 19cm x 12cm x 7cm(7.48in x 4.72in x 2.75in)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!