!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Sous Vide Recipient Friptura Mașină Recipient cu Capac Rezervor de Apă Baie de Circulație Sous Vide Culinare Imersie Aragaz Lent

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Sous Vide Recipient Friptura Mașină Recipient cu Capac Rezervor de Apă Baie de Circulație Sous Vide Culinare Imersie Aragaz Lent

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
w637

Etichete: flacon spray vide, sou vide container, fs 300, container pentru sous vide, nivelul apei depozit, carne de licitație, aragaz lent, anova aragaz, sous vide, cuisinart crock pot slow cooker.

In stoc
65.94lei 96.98lei

Caracteristici:

1.Montat capacul reduce evaporarea apei, menținând temperatura constantă.Acum puteți minimiza pierderile de căldură și se fierbe mai repede decât înainte.

2.Păstrați apa de evaporare și găti delicioase sous vide feluri de mâncare, cu mai puțină energie electrică în mai puțin timp.În Plus, este ușor de a adăuga, elimina, și să reorganizeze pungi alimentare în câteva secunde.

3.Spre deosebire de vase metalice, acest container are o conductivitate termică mai mică, astfel încât acesta poate păstra căldura în recipient și a incalzi apa mai repede, cu mai puțină energie necesară în acest proces.

4.În container universal se potrivește cele mai multe tipuri de mașini de gătit sous vide cu 65MM*90MM deschidere largă.Monta cu ușurință pe dispozitivul dvs. pe partea de stabilitate.

5.Cu un generos 11L capacitate care se potrivește cu ușurință tot pui sau friptura de reduceri.Prep mese gourmet pentru toată gașca într-un du-te.

6.Acest container este compatibil cu mare capac.

Descrieri:

1.Premium, clar policarbonat este una dintre cele mai puternice materiale plastice de pe piață.Este ușor de curățat și foarte puternic cu o claritate de cristal vizibilitate.

2.În timp ce perfect pentru stocarea orice alimente, aceste containere sunt, de asemenea, o mare pentru a saramurii sau marinarea cărnii, precum și de depozitare de cereale, orez, paste, sau traseu de mixuri.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Sous Vide Container

Material: Îngroșa Clasa Alimentare PC Material

Culoare: Transparent

Dimensiune: 325x265x200mm/12.80x10.43x7.87in

Interval de temperatură: -40℃ la 100℃

Capacitate: 11L

Pachetul De Informatii:

Dimensiune pachet: 330x300x220mm/12.99x11.81x8.66in

Pachetul greutate: 1300g/2.87 lb

Pachet General

Pachetul Inclus:

1 x Sous Vide Container

Note:

1.Vă rugăm să permiteți-0-3cm diferenta din cauza manuală de măsurare.

2.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Sous Vide Container
  • Capacitate:
  • Dimensiuni:
  • Material:
  • Interval de temperatură:

2021-01-22 Perfect
5/ 5 stars
2020-12-31 Received in 7 days from France to France.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!