!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Yonntech 196cc Pompa de Apa 4 timpi Termic pe Benzină Spray 30000 de Litri pe Oră

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Yonntech 196cc Pompa de Apa 4 timpi Termic pe Benzină Spray 30000 de Litri pe Oră

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
w521

Etichete: bico pompa de apa, distribuitor de apă pompă electronică, pompei auxiliare de apă reale, hydraul pompa, pompa de ulei de transfer, ore timp, baterie pompa de benzina, pompa apa, bar pompă de apă de înaltă presiune, pompa apa acvariu.

In stoc
486.89lei 512.51lei

Pompa de benzină este o pompă centrifugă, compus din pompa de apă și suport, greutate redusa, usor de intretinut, cu zgomot redus.În plus, ne-au oferit pompa cu diverse conexiune golurile pentru flexibilitate maximă.Reglabil pompa capacitate de până la 30.000 de litri pe oră rotunji profil.Nostru foarte robust pompa de apa este ideal pentru irigarea grădinilor și spațiilor verzi, pentru pompare sau umplere piscine si iazuri sau pentru a lua apă din fântâni, cisterne și fluxuri.

Caracteristici: Manual începe retractor, eficientă începe Considerabil mai silențioase, zgomotul motorului în mod Semnificativ mai puțin de evacuare fum si miros de ulei ars Nu enervant de amestec de ulei și benzină; Acestea sunt alimentate separat de la motor Lungă de viață a motorului, deoarece aprinderea are loc numai fiecare a doua rotație a arborelui cotit Stabil țeavă de oțel cusca cu amortizoare de vibrații, pentru o siguranta cu vibrații reduse.Aliaj de aluminiu șasiu, duritate mare din aluminiu, durabile 4 generatoare de accident vascular cerebral, cu 10% mai puțin carburant decât motoarele convenționale.putere puternic, zgomot redus. 2 inch de evacuare a apei, poate fi configurat cu diferite tipuri de conducte de apă, potrivit pentru irigare gradina, iaz de pompare etc. Ulei de deficit de protecție: motorul se oprește automat pentru a se proteja atunci când există prea puțin ulei în sistem.

Caietul de sarcini:

Tip motor: 4 timpi, OHV, un singur cilindru

Cilindree :196cc

Greutate: 21.7 kg

Combustibil: benzină

Apa conexiuni: 2 inch

Alezaj x cursa: 68*54 mm

Combustibil capacitate rezervor : 3L

Putere nominală: 4.0 kW/3600/min

Capacitate ulei motor: 0,6 l

Consumul de combustibil: 395g/kW.h

Sistem de răcire: răcire forțată cu aer

Sistemul de aprindere: magnetou tranzistorizat

Arborele PRIZEI de rotatie: invers acelor de ceasornic

Pachetul Include: 1 X Pompa de Benzina Unele Accesorii

Vom organiza transport de îndată ce plata dvs. a trece la verificarea www.inscriere-reprezentantavon.ro în timpul săptămânii.

NU se accepta Post Office CASETA adresă.

Pentru colete de dispecerizare.Dacă element de stoc în nostru corespunzătoare depozit,vom alege locale potrivit livrare modalitate de a gestiona pachetul.

Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la mai multe depozite de la mâna ta/usa, Acesta va fi mult mai apreciat dacă vă lăsați-ne un valabile număr de contact.

Toate elementele noastre (cu Excepția specificată) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat cu cel puțin 12 luni de garanție.

Pentru a deteriorat atunci când a sosit,vă rugăm să fie cooperant pentru a lua fotografii de pe părțile deteriorate și trimite la noi pentru verificarea și soluție de asistent.

Cumparatorul suporta taxele poștale pentru returnarea, vom plăti pentru retrimiterea.

Nimic nu va fi perfect.Dacă nu ați satisface serviciul nostru sau Dacă elementul a ajuns deteriorat.sau parte a ratat sau nu un element de descris, vă rugăm să ne semnalați,vă vom oferi un soluția mulțumit și să rămână cu tine până când problema este rezolvată.Mai mult,vă Rugăm să nu lăsați rating scăzut feedback-ul pe contul nostru inainte de obtinerea soluție, pentru că va fi o lovitură dureroasă pentru noi.Dimpotrivă,cu generozitate 5stele frumos feedback-ul va fi o motivatie foarte mare pentru noi, pentru a fi un bun vânzător.Speranța de a obține yourcomprehension.

Returnarea/Restituirea este acceptată în termen de 7 zile, Noi nu restituie taxa de transport de returnare, care sunt non-defecte.Vă rugăm să ne contactați pentru o adresă de retur.Vă rugăm să faceți elementul rămâne în ambalajul original, inclusiv toate accesoriile și documentația livrată împreună cu produsul.Declarațiile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului.Produs(e) deteriorarea în timpul tranzitului va anula garanția.

  • Presiune: De Joasă Presiune
  • Origine: China
  • Certificare: CE
  • Standard sau Non-standard: STANDARD
  • Utilizare: Apa
  • Numărul De Model: 1GY09-0002-EF
  • Nume De Brand: Yonntech
  • Putere: Hidraulice
  • Structura: Pompa De Suprafata
  • Combustibil: Benzina

2020-09-05 Conforme à la description, simple d'utilisation et fonctionne très bien ! Les raccords et accessoires sont en diamètre 50mm, n'oubliez pas de remplir l'huile avant utilisation.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!