!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Ziua mamei cadouri 20buc 20cm lungime Naturale Conservate Ramură a Crescut Stem pentru Altoire Flori de Desfășurare Mireasa Acasă

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Ziua mamei cadouri 20buc 20cm lungime Naturale Conservate Ramură a Crescut Stem pentru Altoire Flori de Desfășurare Mireasa Acasă

Rating:
0%
5 / 5 ( 2 )
SKU
w514

Etichete: orchidea flori poster, artifici de flori, anthurium, ziua lui valentin, tulpini de flori conservate, wed, flori stem, mtb stem, conservate arta topiata plante, mare conservate rose.

In stoc
183.06lei

100%Naturale Conservate Ramură a Crescut Stem pentru Altoire Flori de Desfășurare Mireasa Decor Acasă cu Diferențiate Lungime cadou de ziua îndrăgostiților

Material: naturale a crescut stem.

Length20 cm.

Timp de depozitare: mai mult de 3 ani.

Aplicație: pentru altoire orice flori,loc de decor, decoratiuni interioare, decoratiuni de nunta,decor de birou,sală de ședințe decor și așa mai departe.

Notic: aceste imagini sunt doar pentru a arăta că fiecare tulpina are o altă dimensiune, formă, culoare, lungime.

avem, de asemenea, multe alte frunze și ramuri, Imagini Detaliate:

Pentru a pretect frunze, ne va tăia crescut spini.dacă aveți nevoie pentru a păstra thorn, te rog, lasă-mă să știu atunci când comandați, dar frunzele va fi legat în multe găuri, așa că trebuie să promiți că nu se va deschide disputa dacă primiți frunzele cu mai multe găuri, dacă nu, ne va trimite doar fără spini. Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme: Ca toate dimensiunile produsului nostru sunt parte măsurători, nu poate fi de 1-2cm toleranțe pentru diferite metode de măsurare.

Culoare Nepotrivire: 1. Toate produsele sunt luate în natură ,dar diferențele de culoare poate cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Sper că puteți înțelege și vom încerca pentru a reduce aberatiile cromatice la un nivel minim. 2.Cu toate acestea,dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Politica De Returnare : 1. Singurul produs defect va fi oferit de schimb.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile după ce ați primit produsul.

2. Toate produsele trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data in care ati plasat comanda.Între timp, vă rugăm să păstrați produsele în ambalajul original, material și cutie (exterior & interior) și accesorii pentru inspecție și înlocuire.

3. Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce am primit produsul.

4. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate dacă produsul e de calitate.

După Vânzări: 1.Suntem foarte bucuroși că clientul ne dea unele sugestii pentru preț și produse.

2.Dacă orice întrebare,vă rugăm să ne anunțați în primul rând, prin E-mail sau Telefon.Ce putem face cu ei pentru tine în timp.

Feedback-ul: 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă vă sunt satisfired cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune o rezolva problemele dumneavoastră și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

 • Aplicabile scene:
 • Timp de depozitare:
 • Ocazie: Nunta
 • Flori De Stil: Ramură De Flori
 • Stil: Flori
 • Dimensiuni:
 • Aplicabile vacanță:
 • Tip: Rose
 • Clasificarea: Flori Uscate
 • Potrivit pentru:
 • Nume De Brand: DreamFlor

2020-12-23 Fast shipping!
5/ 5 stars
2020-10-05 Very good quality. Fast shipping.
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!