!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

MOOL 3 Buc Detector de Monoxid de Carbon CO Detector de Alarmă Senzor de Baterie Digital LCD Display Potrivit pentru Acasă

Oferta
Pret redus
Noile colecții

MOOL 3 Buc Detector de Monoxid de Carbon CO Detector de Alarmă Senzor de Baterie Digital LCD Display Potrivit pentru Acasă

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w458

Etichete: senzor de co2, 7 led 4 cifre, co2 metru, senzor de monoxid de carbon wifi, detector de monoxid de carbon kerui, co detector pentru acasă, led cu 4 cifre, led-uri, senzor de gaz wifi, inteligent detector de monoxid de carbon, monitor de aer de calitate.

In stoc
84.73lei 95.23lei

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } Primul test de alarmă: Pasul 1: Apăsați butonul test timp de 5 secunde (un mut și butonul de test eliminăconfuzie, permițându-vă să ușor de liniștit și de testare alarma); Pasul 2: dispozitivul va emite 4 beep-uri la fiecare 5 secunde, LED-ul roșu clipește și ecranul LCD afișează "0.00 cm (3 minute), iar dispozitivul este afișat în condiții normale.

[Extrem de sensibil și de răspuns rapid] Built-in de monoxid de carbon de detectare chip și senzor electrochimic, suficient pentru a detecta inodor, invizibil și de moarte monoxid de carbon în aer, de reacție rapidă, și de a proteja viața ta în caz de pericol de incendiu.

[În condiții de siguranță și Vizibil] De alarmă de monoxid de carbon detector este echipat cu 3 cifre display LCD. "Eroare" pe afișajul LCD indică faptul că dispozitivul este defectuos."Lb" pe LCS indică faptul că bateria este descărcată și trebuie să fie înlocuit.La "999ppm" pe afișajul LCD indică faptul că nivelul de CO depășește 999ppm, un puternic de 85 de decibeli alarma si LED intermitent, și în modul de alarmă pentru a salva vieți și de a proteja membrii familiei de monoxid de carbon.

[Alarmă de avertizare] Când periculoase de monoxid de carbon este detectat, LED-ul roșu va clipi, și tare modul de alarmă va suna-85 de decibeli de alarmă, cu LED flash.

[Instalare ușoară și largă utilizare] Co detector este echipat cu accesorii de instalare, care poate fi completat doar de găuri de foraj în poziția corespunzătoare; folosit în dormitoare, bucatarii, camere de zi și alte zone cu pericole de incendiu, detectoare de fum si CO alarme poate fi instalat .

descriere produs

Avansat nivel de protecție, ușor de citit afișaj digital, chiar și în condiții de lumină scăzută.

Redus de energie de avertizare:

Monoxidul de carbon alarma va alerta periculoase de monoxid de carbon, chiar și în caz de o pană de curent.

Sunet: "de Asteptare" la fiecare 30 de secunde

LED-uri: LED-ul Verde clipește o dată la fiecare 30 de secunde, LED-ul roșu clipește

Display LCD: "Ld"

Nivelul depășește 999ppm:

Sunet: 4 alarma emite un semnal sonor scurt

LED-uri: LED-ul rosu intermitent

Display LCD: "999ppm"

30ppm mai puțin decât nivelul mai puțin decât 999ppm

Display LCD: "Concentrația Efectivă"

Modul de memorie: Dacă pleci de acasă pentru o lungă perioadă de timp, dacă există o alarmă în această perioadă, trebuie doar să apăsați butonul pentru câteva secunde, lumina verde va clipi o dată pe secundă, iar ecranul LCD va afișa concentrația efectivă

culoare: alb

Material: ABS

dimensiune: 100x100x35mm

Conținutul Pachetului:

3 x alarmă de monoxid de Carbon detector( nu include baterii AA)

6 x diblurilor

6 x surub Expansiune

3 x manual

notă:

1. Nu apăsați butonul de test/reset atunci când instalați bateria.În caz contrar, aparatul nu va funcționa.

2. Dispozitivul trebuie să fie testate săptămânal.Testa echipamente de o dată pe săptămână pentru a verifica funcționarea ceas cu alarmă și lumini cu LED-uri.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine: NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!