!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

6 Modele Engleză Franceză Spaniolă Scrabble Jocuri Kid Puzzle-Uri Pentru Copii Bord Ortografie Masă Puzzle De Cuvinte Ajutor În Predare

Oferta
Pret redus
Noile colecții

6 Modele Engleză Franceză Spaniolă Scrabble Jocuri Kid Puzzle-Uri Pentru Copii Bord Ortografie Masă Puzzle De Cuvinte Ajutor În Predare

Rating:
0%
4.5 / 5 ( 2 )
SKU
w425

Etichete: las puzzle, joc, joc sudoku, Fallout 4, tabla de joc, drrsses copii, învăța engleză, jigsaw makita, câmp de luptă, complex puzzle din lemn.

In stoc
62.61lei 65.90lei

Popular Limba Engleză/Franceză/Spaniolă Scrabble, Jocuri De Cuvinte Încrucișate, Jocuri Jocuri De Ortografie!Cele mai bune Cadouri pentru Copii!

Modele Disponibile:

6 Modele de alegere: de Scrabble în limba engleză, Scrabble franceză, Scrabble spaniolă, Banane, Pere și Mere!Nu există nici o placa de banana/pere/mere jocuri, vă rugăm să fie remarcat.Vă rugăm să alegeți modelul îți place când loc comanda!

Puteți verifica introducerea de mai jos pentru mai multe despre ei.

1. Scrabble(engleză, franceză și spaniolă)

Acesta este un joc pentru 2, 3 sau 4 jucatori.Joc constă în formarea de centralizare cuvinte, cuvinte încrucișate de moda, pe de SCRABBLE joc de bord, folosind gresie scrisoare cu diverse scorul de valori.

Obiect al jocului este de a obține cel mai mare scor.Fiecare jucator concureaza cu ajutorul lor gresie în combinații și locații care profita cel mai bine de scrisoare de valori și premium pătrate de pe bord.

Combinat scor total pentru un joc poate varia de la aproximativ 400 de puncte la 800 sau mai mult, în funcție de skill-ul jucatorilor.

E un bogat plină de satisfacții, dar simplu joc.Ideal pentru entuziasmul de un cap la cap chanllenge sau pentru a vă relaxa cu familia și prietenii.SCRABBLE este fascinant, mintea ascutit divertisment de fiecare dată când joci, deci......

Alege scrisori....Rack creierul....Încercați să facă cele mai multe de un cuvânt triplu.

Caracteristici:

Material: Plastic Dimensiune Ambalare: despre 36.5 * 27 * 4.5 cm / 14.3 * 10.6 * 1.8 inch Tabla de joc Dimensiuni: circa 34,5*34.5 cm.Recomanda Varsta: 8 ani, 2-4 jucători.

2. Bananaa&Mere&Pere

Este un mod rapid și distractiv joc de cuvinte, care nu necesită creion, hârtie sau carton.Tot ce ai nevoie este un tabel.

O parte poate fi jucat in mai putin de cinci minute.Este grozav pentru distracție în familie, precum și ca fiind de învățământ.Portabilitatea face perfect pentru călătorii.Iau punga și du-te.

Se ascunde un joc de cuvinte cu recurs imens

Caracteristici:

-Bananaa cu 144 de gresie scrisoare; Mere cu 110 gresie scrisoare; Pere cu 104 gresie scrisoare.

-Pentru 2 sau mai mulți jucători

-Mare pentru călătorie

-Recomandat pentru 7 ani și până

-Quanity: 1 sac de pânză !

Avertisment: PERICOL de SUFOCARE!Piese de mici dimensiuni.Nu pentru copii sub 3 ani.

Proba Pictuers

1. Scrabble În Engleză

2. Scrabble Franceză

3. Scrabble Spaniolă

4. Bananaa&Mere&Pere

  • Gen: Unisex
  • Avertizare: Pericol De Sufocare!
  • Numărul De Model: SC-001
  • Stil: Scrisori
  • Nume De Brand: Jen Pei Li
  • Puzzle Stil: Puzzle-Uri Sudoku
  • Origine: NC(de Origine)
  • Intervalul De Vârstă: 0-12 Luni
  • Material: Hârtie

2020-10-20 nice
5/ 5 stars
2020-12-19 In the box it comes with 110 letter capsules and in instructions 108 that Typo should correct it. The board I don't like is flimsy cardboard and when extending it it is bent.
4/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!