!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

10 x Reîncărcabile Goale din Sticlă brună Ulei Esential cu lotiune pompa 5 ml 10 ml 15 ml 20 ml 30 ml 50 ml 100 ml Brwon Pulverizator de Parfum

Oferta
Pret redus
Noile colecții

10 x Reîncărcabile Goale din Sticlă brună Ulei Esential cu lotiune pompa 5 ml 10 ml 15 ml 20 ml 30 ml 50 ml 100 ml Brwon Pulverizator de Parfum

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 2 )
SKU
w417

Etichete: Lotiune Pompa, refill pulverizator de parfum spray sticla, sticlă pompa, 8 ml flacon, atom de parfum, 50ml de argint pompa de sticla, amber sticla pet, 30ml sticla pompa sticla cosmetice, 30ml flacon de sticlă pompa, sticla de lotiune pompa.

In stoc
59.15lei 60.98lei

Despre noi:

Happy house magazin este specializata in fabricarea și exportul de diferite tipuri de sticlă și sticle de plastic.Nostru sticle de sticlă sunt utilizate pe scară largă în domeniile de medicina, cosmetice, produse decorative și de depozitare.Suntem o companie orientată spre export. 70% din produsele noastre sunt exportate.

Despre transport

În general, putem navă aproape de articole prin DHL, cu excepția câtorva elemente de mare.Pentru câteva elemente de mare, vom folosi China post.Livrare rapida este ceea ce vom continua să lucreze din greu pe.Uneori, dacă DHL este ocupat și pachetul trebuie să așteptați să se încarce DHL avion, apoi vom folosi Fedex/UPS/TNT/EMS/DPEX sau alte livrare rapida.

Dacă aveți nevoie pentru a numi companie de transport maritim, vă rugăm să ne anunțați înainte de comanda pentru că avem nevoie de a re-calcula poștale.În general, poștale păstrează același.Dar, pentru anumite regiuni, unele companii de transport(cum ar fi EMS/TNT) sunt un pic mai scumpe decât DHL.

Într-un cuvânt, cel mai rapid de livrare este ceea ce ne ține de lucru pe.

Cu toate acestea, cele mai multe dintre www.inscriere-reprezentantavon.ro vanzatori navei prin china post, care este mult mai ieftin, dar mult mai lent decât DHL.

  • Culoarea pompa: Alb,Negru
  • Numărul De Model: HHGB1801-11
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizarea: lotiune, gros de ulei esențial, produse cosmetice lichide
  • Material: Sticla
  • Tip De Element: Sticle Returnabile
  • Nume De Brand: Barlulu
  • Dimensiune: 5 ml 10 ml 15 ML 20 ml 30 ml 50 ml 100 ml

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!