!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Viziune de noapte Rețea Wireless Ceas Electronic WIFI Camera HD 1080P IP P2P Cam Baby Monitor

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Viziune de noapte Rețea Wireless Ceas Electronic WIFI Camera HD 1080P IP P2P Cam Baby Monitor

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w383

Etichete: camera video spion, ceasul aparatului foto, camera mini, camera hd mini, ceas wifi, spy camera wireless spy, ceas ips, ceasul aparatului foto ascunse, cam wifi, camra.

In stoc
364.81lei

Viziune de noapte Rețea Wireless Ceas Electronic WIFI Camera HD 1080P IP P2P Cam Baby Monitor

Caracteristici: 1. Ceas Electronic de afișare de timp este timpul de rețea, conectat la semnalul pentru a deschide APLICAȚIA actualizat automat la ultima ora locală, ușor de operat. 2. Funcția viziune de noapte, aparatul de configurare IRCUT funcția senzor, viziune de noapte la distanță de 8 metri. 3. Funcție Talkback, masina este cu două sensuri interfon voce, interfon bidirecțional foarte clar. 4. Aspectul, întreaga ceas electronic cu design fără nici o cheie aspect frumos.Caietul de sarcini Pixel 1200 Mega CMOS Rezoluție Raport 1080P/720P/640P/320P Format Video AVI Cadru Numărul 25 Vizuale Unghi de 140 de grade Motion Detection Camera de Fotografiere linie Dreaptă 6 metri Minime de Iluminare 1LUX Capacitate Baterie 3000 Video Durata 4H Format de compresie H. 264 Inregistrare Interval de 5㎡ Consumul 240MA/3.7 V Temperatura de Depozitare -20-80 grade celsius Temperatura de Operare -10-60 grade celsius Umiditate de Funcționare 15-85%RH Card de Memorie Tip card TF capacitate Maximă de card de memorie de 64GB Player media player Software de Calculator Sistem de Operare Windows/Mac OS X, Telefon Mobil cu Sistem de Operare Android/iOS Web browser IE7 și mai sus,chrome,firefox, safari.etc cel mai Mare client:4

Pachetul Inclued:

1 x 1080P WiFi IP Ceas camera

1 x cablu USB

1 x manual de Utilizare

Notă :

1.PRIMA pls putere de încărcare completă înainte de test pentru mult timp de livrare de energie pe

2.când u taxa de putere pls faceți clic pe "butonul "deci, ceasul va fi încărcat și charing lumina stralucitoare

"on" buton de pe partea din spate a ceasului corpului și se deschide doar capacul din spate al ceasului este ok

apoi, veți găsi butonul "on"

***********************************************************

**************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Plata:

1).Utiliza cardul de credit plătesc pe Alibaba

Vă rugăm să trimiteți e-mail pentru a ne contacta.

livrare:

1 transportul se face prin poșta aeriană, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete sau mai multe colete prin poșta aeriană.

2 Instrucțiuni:greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.

3 timp de Livrare:

1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile

2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni

4 Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.

5 Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră.Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

După-vânzare de servicii:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri:

1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3 Produs de calitate program de procesare:

1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Fiscale:

Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să responsabil pentru toate taxele.Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să

Responsabil pentru transportul de marfă și acasă.

Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager

  • Built-in Memorie de Dimensiune: Non
  • Nume De Brand: SUNNYLIFE
  • Numărul De Model: ZZ16S
  • Tehnologia Senzorilor: CMOS
  • Pachet: No
  • Suport De Înaltă Definiție: 1080P (Full-HD)
  • Tip: Mini
  • Card De Memorie De Tip: MicroSD / TF

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!