!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Burghiu Perie Moale Mediu Atașament Scrub Kit de Curatare pentru Piscina Faianta Podele de Cărămidă Ceramică de Marmură, Covoare 2 3 4 5 inch

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Burghiu Perie Moale Mediu Atașament Scrub Kit de Curatare pentru Piscina Faianta Podele de Cărămidă Ceramică de Marmură, Covoare 2 3 4 5 inch

Rating:
0%
5 / 5 ( 1 )
SKU
w344

Etichete: perie de gaurit set, fusso coat moale 99, Pește 3d perete, normele baie perete decal, perie auto, raifala, perie roata, film pentru podea de lemn, autocolant pvc ignifug bucătărie, decor pentru mobilier din pvc.

In stoc
59.03lei 76.64lei

Mare de lucrări pentru curățarea barca/marin carene, anvelope, mortar/faianta, cada/dus, baie,pastă de ciment, bucătărie, sobe, dulapuri, contoare, Piscină,siding, linoleum, Mocheta, Tapiterie(canapele, scaune) , Piele, Sticlă și alte blând de Epurare.Utilizați acest exercițiu de atașament perie kit poate viteză variabilă burghiu pentru curățarea maximă de control.

Premium de înaltă calitate perie moale ascensoare combinat cu viteza mare de rotație a burghiului extrage cu ușurință pete de piele și țesături tapițerie sau covor, mediu peri nu va zgâria, perie cu viteză mare de rotație a burghiului poate fi folosit la curățarea effectly căzi, chiuvete, plinte, fibra de sticla, cabine de duș, cabină de duș usa piese, și porțelan.

Aceste perii ar trebui să-ți tai de curățare și spălare dată în jumătate sau mai mult față de riguros efort implicat în spălarea de mână.Aceste perii de putere, de asemenea, face o treabă mai bună în menținerea baie suprafețe.

Perii fabricate din PP durabil pentru scrub puternic și dura mult timp.Caracteristici oțel inoxidabil, de un sfert de inch, arbore, care funcționează cu toate exercițiile fără fir și impactul drivere, masina de gaurit cu Acumulator care NU sunt incluse Foraj NU sunt incluse.

Culoare: rosu galben alb verde

Material: PP

Conținutul Pachetului:

1* 5 cm perie roșu

1* 7,5 cm perie verde

1* 10cm alb perie

1* 10cm perie roșu

1* 12.7 cm galben perie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este de /- 1-3cm.

  • Stil: Mână
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Utilizare: toaleta
  • Numărul De Model: Perie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Alte
  • Material: PP

2021-02-04 Delivery fast, with the form of norms, in work has not yet tried, but look strong. Bristle coarse
5/ 5 stars
Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!