!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Rustic Din Lemn Cutie De Inel De Nunta Personalizate Purtător De Inel Cutie Rustic Perna De Purtător De Inel Cadou De Nunta Cadou De Aniversare

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Rustic Din Lemn Cutie De Inel De Nunta Personalizate Purtător De Inel Cutie Rustic Perna De Purtător De Inel Cadou De Nunta Cadou De Aniversare

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
w315

Etichete: rustic wed, Rustic, domnule cutie de inel, lemn-ring, cutie thai, pernă, pernă inel de nunta, larg balon scrisoare cutie, cuatom de lemn cutie de inel, cutie de inel de lemn.

In stoc
20.30lei

Element detalii

Nostru frumos inel cutii sunt accesoriul perfect pentru a face ziua nuntii tale unice pentru tine Dacă acesta este un hotel modern, tradițional, boho sau rustic tematice zi, cu acest inel cutie veți găsi stilul perfect pentru a se potrivi dvs. de zi.

Timpul De Procesare Si Livrare Timp

Deoarece este facut la comanda, este nevoie de 3-5 zile pentru a face.si timpul de livrare poate dura aproximativ 15-60 de zile( depinde de metoda de livrare plătească)

Notă

Pentru a Asigura Comanda Dvs. Este Procesată În Timp, vă Rugăm să Verificați dacă Ați Trimis TEXTUL PERSONALIZAT

CUM PENTRU A PERSONALIZA ELEMENT

Te rog scrie-ti datele de personalizare în notele la vânzător cutie, atunci când merge prin casă.Alternativ, ne puteti trimite un mesaj cu datele de personalizare prin Ali mesaje după cumpărare.

  • model: Culoare Solidă
  • Ocazie: Nunta Si Logodna
  • Material: Lemn;

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!