!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Pqbd RGB Sabia duel Mâner Metalic LED Sabia Lanterna Lgtoy Cosplay pentru Copii Jucarie

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Pqbd RGB Sabia duel Mâner Metalic LED Sabia Lanterna Lgtoy Cosplay pentru Copii Jucarie

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w289

Etichete: baterie lumina rgb, thomas shelby șepcile ascuțite, rgb jucărie, neo pixel, stick moștenire de război, blackpink kpop, rapel de arma, laser pointer de putere, săbiile piese, ochi scut cu masca.

In stoc
471.71lei 714.73lei

Despre Service

Pre-vânzare de servicii: 24 de ore de client service on-line, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări, vă vom contacta cât de curând vom vedea informații; servicii post-vânzare: Dacă nu există nici o problemă cu produsul, cum ar fi în imposibilitatea de a percepe sau sabia nu funcționează, vă rugăm să contactați-ne imediat si va vom rezolva problemele.Despre Livrare

1. Atunci când plata, vă rugăm să enumerați cerințele dumneavoastră speciale (culoare, ambalaj, valoare declarată, etc.).Dacă nu există nici o veste, o vom trimite în conformitate cu instrucțiunile noastre!

2. Bine ati venit pentru a plasa o comanda direct!Trebuie doar să introduceți corect numele complet, numărul de telefon real, codul poștal și adresa!

3. Vom verifica cu atenție o ucidă informații și livra bunuri pentru tine în funcție de ordinea de informații;

4. Înainte de ambalare a produsului, vom verifica cu atentie calitatea produsului și de a verifica produsul părți;

5. Vamale politici din diferite țări sunt diferite.Unele țări nu au voie să declare în mică și trebuie să furnizeze dovada de plata.Vom aplica pentru 20 de dolari declarație vamală pentru tine în alte țări.Când produsul ajunge în țara/regiunea dvs., la tarifele suplimentare suportate vor fi suportate de către client; dacă aveți nevoie pentru a specifica suma declarată, vă rugăm să ne contactați.

6. Daca comandati mai mult de un singur produs, putem livra în loturi.Va vom informa înainte de expediere.Vă rugăm să acorde o atenție la ordinea de informații; după ce mărfurile sunt expediate, poți urmări informații logistică, dacă nu există informații de urmărire, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Produsul va ajunge, de obicei, la ora specificată.Ca urmare a unor circumstanțe speciale nu a sosit la timp, vă rugăm să ne contactați înainte de timp pentru a prelungi perioada de protecție.Unele comenzi, dacă nu puteți găsi informațiile de logistică, vă rugăm să nu vă faceți griji, vă rugăm să ne contactați din timp.

Cele Mai Bune Urări

 • Tip De Element: Sabia
 • Caracteristici: Intermitent
 • Încărcare: USB de încărcare rapidă
 • Culoare Mâner: negru
 • Nume De Brand: pqbd
 • Gen: Unisex
 • Dimensiune: Handle32.5cm, blade 74cm,total leng107cm
 • Avertizare: Vă rugăm sub cinci ani copiii însoțiți de un adult
 • Material: Metal
 • Origine: NC(de Origine)
 • Intervalul De Vârstă: Adulti

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!