!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

Alb Mat A4 Hârtie Kraft Auto Adeziv Pătrat De Imprimare Etichete Autocolante Carte De La Bibliotecă Etichete De Transport Maritim Pentru Laser / Inkjet Printer

Oferta
Pret redus
Noile colecții

Alb Mat A4 Hârtie Kraft Auto Adeziv Pătrat De Imprimare Etichete Autocolante Carte De La Bibliotecă Etichete De Transport Maritim Pentru Laser / Inkjet Printer

Rating:
0%
5.00 / 5 ( 1 )
SKU
w1129

Etichete: cartea autocolant, cafea album, hârtie a4 autocolant, hârtie de imprimare autocolant, basm carte autocolant, autocolant imprimabil, a4 eticheta, biblioteca de asamblare, A4 Etichete De Hârtie, de colorat carte autocolant.

In stoc
77.29lei

Material: de Înaltă calitate, hârtie kraft Dimensiune: 10.5*7.425 cm Cantitate: 8pcs/foaie Dimensiune: 10.5*14.85 cm Cantitate: 4 buc/foaie Dimensiune: 10.5*5.7 cm Cantitate: 10buc/foaie Dimensiune: 4.85*2.54 cm Cantitate: 44pcs/foaie Dimensiune: 5.25*2.97 cm Cantitate: 40 buc/foaie Dimensiune: 5*4 cm Cantitate: 28pcs/foaie Dimensiune: 3.8*2.12 cm Cantitate: 65pcs/foaie Dimensiune: 7*de 2,97 cm Cantitate: 30 buc/foaie de Culoare: Alb Mat Utilizare: Adecvat pentru tipărirea de coduri de Bare Etichetă, Logitics Eticheta, Carte de la Bibliotecă Etichetă, Etichetă de Expediere, etichetă de Carton, Bunuri etichetă , Logo-ul, etc se Potriveste imprimante laser și imprimante cu jet de cerneală .

Transport:

1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de 5 zile lucrătoare ca pe o promisiune.

2. Vă rugăm să asigurați-vă corectă-de A adresa este introdusă înainte de check-out.Odată ce plata este finalizată, este posibil să nu fi capabil de a schimba adresa de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

Se întoarce:

1. Am pus cumpărător de satisfacție, la o prioritate de top.Dacă nu ești mulțumit de achizițiile dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire elementul preț total mai puțin de Transport maritim și de Manipulare (S&H) taxele în termen de 30 de zile de la achiziții.

2. Pentru orice Schimb, de Restituire sau de Schimb, elementul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, ambalajul si toate accesoriile sau cadouri.

3. Vă rugăm să permită până la 7 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate.

4. Transport maritim și de Manipulare (S&H) tarifele nu sunt rambursabile.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: PABCK
  • Muzica: No
  • model: Un singur Tip de pagină
  • Numărul De Model: 8 dimensiuni
  • Stil: Umaniste

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!