!!! Vânzare exclusiv !!! Pret redus

304040 500MAH mini player Pentru MEIZU M6SP M6TP versiune Newman SUPER CARD+

Oferta
Pret redus
Noile colecții

304040 500MAH mini player Pentru MEIZU M6SP M6TP versiune Newman SUPER CARD+

Rating:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w105

Etichete: bl253, jucător ceas, ecran protector tecno, cheia de telefon, meizu mp3 player, bluetooth flash player, din aluminiu, mp3 player, 500 de baterie, unc, mp4 original.

In stoc
35.15lei 65.09lei

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc!Sfaturi: Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest batteryBattery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normalBattery Dimensiune și Capacitate a de eroare rangeBut putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie ModelVoltageCapacityetc., NICI cu Amănuntul BoxPacked în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine.Caracteristici: 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include: 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer.Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigara Electronica Plat Cască Digital cu LED-uri și alte dispozitive electronice.

Acumulator model: 304040

Capacitate: 500mAh

Tensiune nominală: 3.7 V

Tensiunea de incarcare 4.2 V

Grosime 3MM latime 40MM lung 44MM

(poate fi încărcat cu un încărcător 5V)

Funcția de protecție: peste taxa, peste de descărcare de gestiune, peste curent, protectie la scurt-circuit, peste temperatura de protecție.

Viața de una, MP3 baterie cu litiu

Ca telefon mobil baterie cu litiu, durata de viață a MP3 built-in baterie cu litiu este de aproximativ 300-500 de ori adânc și profund (standard național).Care este, după unul sau doi ani de utilizare, timpul de joc va fi evident scurtat, iar unele chiar nu pot fi utilizate complet, atunci trebuie să înlocuiți bateria nouă pentru a utiliza.Și aproape toate legate de mașini nu au după serviciu, în scopul de a reduce costurile, în instalarea de B baterie este folosit în baterie (fabrica de produse, produse defecte, clasa a), după trei luni de utilizare a bateriei de performanță poate fi drept în jos, de viață mai scurtă.

Doi, MP3 litiu-ion timp de joc

Timpul de joc este legat de capacitatea bateriei și consumul de energie al aparatului.Cel mai mare ecran, mai multă energie se consumă și mai mare a bateriei.Capacitatea de MP3 baterie de litiu de mai jos 1.2 inch este, în general, în 150--300mAh, timpul de joc după plină de energie electrică este de aproximativ 8 ore, capacitatea MP3 de 1,5-1,8 inch ecran este, în general, 300--1000mAh, capacitatea bateriei de 2,5 inch ecran MP4 este vorba de 1800mAh.Diverse carduri de mașină nu se utiliza după serviciu.În scopul de a reduce costurile, este folosit în B produs energie electrică în încărcarea mașinii.Capacitatea generală de la piscină este de 20% mai mică decât cea a O, iar timpul de joc este mai scurtă.

Trei, cum să spun, masina mea este o problemă baterie?

Dacă dumneavoastră MP3 Bluetooth aparatul are următoarele fenomen, bateria trebuie înlocuită.

1. Acesta a fost folosit pentru mai mult de un an, și de joc (standby) timp este evident scurtat (aproximativ 3 ore), care indică faptul că capacitatea bateriei este redusă, iar durata de viață este de până.

2, în imposibilitatea de a porni sau power jos: bateria este scurt circuitat sau are o calitate slabă, gazul este în creștere sau rezistența internă este în creștere, iar bateria este invalid.

3, emisie efectul este mai rău: rezistența internă a bateriei crește și tensiunea de ieșire este prea scăzut.

4, nu poate fi jucat la toate: inel de Baterie sau circuit de protecție inel, baterie eșec.

Notă: dacă MP3 începe să fie normal și mai târziu a găsit un eșec, mai mult de 90% este bateria motiv, deoarece alte componente electronice inele sunt mai puțin probabil, iar bateria este un consumabil, calitatea este inegală, iar încărcătorul este, în general, tensiunea de ieșire de mare, nu limitat presiune (4.2 V) funcția de litiu, complet pe baterie.Linie de protecție este ușor de a deteriora.Un valoros MP3 nu pot fi utilizate pentru o mică baterie motiv pentru care este foarte incomod.

Patru.De unde știi model de baterie de mașină?

1, deschide masina: să meargă cu îndrăzneală a deschide masina, MP3 interiorul este de fapt foarte simplu, nu vă faceți griji că se va deteriora aparatul.Verificați mașina cu atenție, să vedem dacă există un șurub, există o șurubelniță mică pentru a deschide, nimeni nu este, în general, coajă lipite sau o cataramă, cu un cuțit de-a lungul cusătura după o săptămână pot fi deschise sau deformat, un atent punct, coajă general nu va deteriora, atenție la cheie, butoane și așa mai departe.

2, deschis pentru a vedea bateria, daca bateria este de argint, este litiu polimer baterie, exteriorul este din aluminiu folie de plastic ambalaj, dacă alte culori sunt coajă de oțel sau aluminiu coajă baterie cu litiu, pielea exterioara este din PVC manșon de plastic, de culoare albastru și negru.

 • Utilizarea: Alte
 • Pachet: Da
 • Cantitatea: 1BUC
 • Acumulator De Schimb: Da
 • Nume De Brand: yorwats
 • starea: 100% Nou
 • Dimensiune: Prismatic
 • locul de origine: China
 • Reîncărcabilă: Da
 • Setați Tipul: Numai Baterii
 • Servicii: Magazin de garanție
 • Tip: Li-polimer
 • Numărul De Model: Baterie
 • Protecție: pcb

Scrie o recenzie

Ați putea dori, de asemenea!