Cum devin reprezentant?

Cum devin reprezentant ?

A fi reprezentant Avon inseamna sa nu mai depinzi din punct de vedere financiar de nimeni, sa incepi sa detii controlul asupra vietii tale, sa fii propriul tau sef (lucru pe care toata lumea si-l doreste), sa iti poti stabili singur/a orele de lucru dar si sa castigi in functie de cat muncesti.

Daca iubesti produsele cosmetice si iti place sa ai grija in mod special de tine, a fi reprezentant Avon te tine la curent cu produse inovatoare si cu ultimele descoperiri in domeniul cosmeticelor. Daca vrei sa intri in echipa de 100 de mii de reprezentanti inseamna ca ai inteles ce insemna sa devii reprezentant Avon.

Insa, ca reprezentant Avon ai parte si de o multime de beneficii, dintre acestea ar fi urmatoarele:

  • Poti sa lucrezi doar pentru Avon sau poti sa integrezi activitatea Avon cu familia si cu locul de munca, alegerea este a ta;
  • Ai reduceri de pana la 40% pentru produsele comandate de tine;
  • Accesul la cursul gratuit de cosmetica “Ora de frumusete” inca din prima ta campanie de activitate ca reprezentant Avon.

Ca reprezentant Avon ai posibilitatea de a plasa comanda online. In momentul in care ai plasat prima comanda produsele Avon comandate si noua brosura vor ajunge la tine oriunde te-ai afla gratuit.

Reprezentantii Avon au parte de competitii motivante, create special pentru ei, cu premii substantiale dar au parte si de programe speciale care ii va ajuta in promovarea brosurii si a produselor Avon.

Suma pe care o castigati ca si reprezentant Avon depinde de cantitatea pe care ocomandati astfel ca daca aveti o comanda de 120-299.99 lei vei avea un discount de 15% din valoarea comenzii, pentru o comanda de 300-449.99 lei vei avea un discount de 20%, pentru o comanda de 450-799.99 de lei vei ajunge la un discount de 25% iar daca veti avea o comanda de peste 800 de lei discountul va ajunge la 30%  din valoarea comenzii.Reprezentantii Avon primesc in plus 5% comision dupa doua campanii de activitate

Nu mai sta pe ganduri si intra in aceasta piramida care iti va aduce doar castig, atat tie cat si celor ce vor cumpara produsele Avon prin intermediul tau.   

De pe pagina ta de Reprezentant Avon ai acces la cursuri online gratuite care te vor pregati sa fii un Rprezentant profesionist. Cu Avon tu detii controlul,cu cat te implici mai mult,cu atat mai repede iti indeplinesti dorintele si chiar iti depasesti asteptarile.

Daca iti doresti sa devii unul dintre reprezentantii Avon trebuie doar sa completezi formularul de mai jos:

Formular de inscriere

Loading…