Frumusetea, scopul fundamental AVON

Frumusetea a fost dintotdeauna un deziderat al fiintei umane, dar acum se pare ca mai mult decat oricand acest termen este unul cu semnificatii mai profunde decat s-ar parea la prima vedere.

A fi frumoasa in zilele noastre este inainte de toate o stare de spirit, deoarece in momentul cand emani frumusete prin toti porii ajungi ca sa cauti mai multa frumusete si in jurul tau, iar acolo unde lipseste vei simti nevoia acuta ca sa o creezi tu insati.

Reprezentantele Avon cunosc prea bine acest lucru, deoarece intrand in marea familie a acestui brand international, multe dintre ele au ajuns ca sa isi schimbe in sens pozitiv din temelie propriile vieti personale, dar si pe ale acelora din jurul lor.

Avon este in masura ca sa ofere sanse fantastice acelor femei ce isi doresc independenta financiara, precum si respectul celorlalti, facand o munca placuta prin care distribuie mijloace de beauty persoanelor ce isi doresc acest lucru.

O lume frumoasa, in conceptia Avon este si o lume in care bolile cele mai grave sunt prevenite, la fel ca si flagelul violentei in familie. De aceea, pana in prezent, doar in aceste doua directii, compania a donat in lume circa un miliard de dolari.

Dupa cum spun reprezentantele Avon: frumusetea este calatoria care conduce femeile la dobandirea puterii de a fi respectate si fericite, intr-o lume mai buna, mai calda, mai luminoasa.

Avon considera ca femeile care se emancipeaza sunt in masura  ca sa devina in perioada ce urmeaza forte transformatoare imbatabile in tarile in care traiesc si ele chiar au puterea de a face lumea intreaga mai frumoasa, asa cum afirma si Fenardo J. Acosta – presedinte Global Brand Marketing Avon Products.

Spunea el cam asa:

” Ofera femeilor produsele potrivite, oportunitatile potrivite si cu o retea de sprijin adecvata, iar ele vor putea schimba lumea.”

Frumusete, orientare spre viitor prin inovatii surprinzatoare, optimism, iata ce a stat si a ramas la baza strategiilor de dezvoltare Avon de la infiintarea companiei, in urma cu peste 130 de ani si pana in prezent.

Cum poti sa fii si tu un catalizator al transformarii lumii?

Simplu, intra in familia AVON.

Ca reprezentanta, dar mai ales ca lider in companie, vei reusi cu siguranta!

Despre liderii Avon

Discounturile la comenzi, materialele gratuite si suportul pentru liderii Avon, brosurile la un pret modic si inscrierea online a doritorilor in echipa ta, iata doar cateva dintre avantajele de a fi lider Avon, pozitie de mare responsabilitate, dar care iti poate aduce si mari satisfactii financiare si morale.

Daca nu stiati, in AVON exista trei tipuri de lideri: coordonator, manager si manager executiv.

Un lider coordonator Avon este acea persoana care isi formeaza o echipa de reprezentanti (in prima generatie) si urmeaza sa aleaga la un moment dat din randul acestora un alt coordonator care ii va prelua locul in momentul cand va urca mai sus in ierarhie, pe pozitia de lider manager Avon. Aici se va preocupa de dezvoltarea retelei de coordonatori si isi va alege un nou manager la momentul cand va deveni lider manager executiv Avon in piramida companiei.

Un lider manager executiv este inainte de toate un mentor inspirational pentru echipa sa de manageri si beneficiaza si de avantaje substantiale (comision special, laptop, autoturism etc).

Dar pentru a ajunge in varf, este nevoie sa incepi cu primul pas: inscrierea ca reprezentanta Avon.

O sa ai si asa o multime de beneficii:
– cosmetice din brosura AVON – cu un discount aferent valorii comenzii;
– article non-cosmetice (inclusiv bijuterii) – cu un discount de 15%;
– produse din brosura conditionate de comandarea altor produse – cu un discount de 10%;
– produse din “Oferta pentru reprezentanti”;
– produse pentru vanzare (mostre, pungi etc.);
– produsele care sustin diverse campanii sociale.

Te invit asadar pe site-ul companiei Avon pentru a afla toate detaliile necesare inceperii acestei activitati placute, prin care putem ca sa aducem un plus de frumusete lumii in care traim.

Parerea Celor Inscrisi

comentariu