Colaborarea cu Avon – sansa unei viitoare cariere fulminante in 2017

Reprezentanta Avon Romania 2017

Colaborarea cu Avon

Avantajele de care se bucura un reprezentant Avon sunt net superioare acelora oferite de alte companii internationale cu profil asemanator.
Din acest motiv, este buna ideea ca acele persoane ce isi doresc un job part time usor, placut, care sa le aduca venituri suplimentare substantiale, dar si reputatia ca sunt distribuitoare a unor produse de calitate exceptionala, de la un brand american prestigios, sa aplice acum, completand formularul de pe site, pentru a incepe o cariera de succes anul viitor.
O sa beneficiezi de avantaje deosebite, incepand cu livrari prompte ale comenzilor, brosuri la un pret foarte mic, pana la ajutor online si telefonic ori de cate ori ai nevoie in activitatea pe care o vei desfasura.
Ca reprezentant Avon ai sansa ca sa castigi atat bani din vanzarile directe, precum si un procent din vanzarile persoanelor pe care ulterior le-ai recrutat spre a deveni si ei colaboratori Avon.


Cel mai grozav este ca poti vinde produse Avon (online sau „face to face”) in timp ce ai si un job de baza (indiferent de domeniu) sau pur si simplu esti casnica si te ingrijesti de casa, de copii si de sot, dar vrei sa ai si niste banuti ai tai, din care sa iti poti cumpara ceea ce iti doresti, fara a da socoteala la nimeni de cheltuielile pe care le faci.
O sa poti sa lucrezi in timpul liber, in ritmul tau, pentru ca nu ai sefi si esti unica stapana in ceea ce priveste aceasta activitate.
Mai precis: tu decizi cand, cum si cat lucrezi ca reprezentant Avon, nimeni nu va interveni!
Exista milioane de reprezentanti in intreaga lume, asa incat o sa te simti grozav ca faci si tu parte din marea comunitate internationala a reprezentantilor Avon!
Brandul american este cunoscut deja in numeroase tari de pe toate continentele, iar acest fapt demonstreaza inca o data cat de calitative sunt produsele lor si ca, fiind pretul lor foarte accesibil, exista pieta de desfacere avida ca sa se bucure de aceste articole de beauty inclusiv in Romania.
Daca la inceput vanzarea de produse Avon este doar o munca de timp liber, ulterior poate sa se transforme intr-o afacere extrem de serioasa.
Multe persoane care au devenit reprezentanti Avon initial doar pentru a-si completa veniturile, si-au dat seama ca, daca vor sa obtina performanta in acest domeniu, adica sa devina lideri Avon, trebuie ca sa isi ia inima in dinti si sa faca pasul cel mare, inclusiv renuntand la actualul lor ce munca (de cele mai multe ori prost platit, poate chiar cu salariul minim) sau la postura de femeie casnica si sa isi dezvolte propria afacere, avand ca obiect vanzarea directa si indirecta de produse Avon.
Doar daca se vor focusa pe aceasta activitate vor putea atinge niste performante exceptionale, sarind de la nivelul de simplu reprezentant Avon la acela de lider Avon.
Ce inseamna asta?
In primul rand obtinerea unei baze de clienti cat mai extinsa, pentru care este nevoie sa investesti timp, energie, plus ceva bani, atat online, cat si offline.
Vanzarea „face to face” in materie de cosmetice este inca cea mai eficienta metoda de plasare a produselor de acest gen pe termen lung (eventual dupa ce iti creezi online o baza de clienti fidela).
Cum se alcatuieste cu ajutorul internetului o baza de clienti permanenti?
Prin intermediul unor instrumente online specifice: un site de prezentare al cataloagelor Avon, in care sa faci recenzii ale diferitelor produse pe care sa le fi incercat anterior personal, un blog si un forum in care sa discuti cu clientele (actuale si viitoare),crearea unor grupuri private sau deschise pe retelele de socializare pe care sa le administrezi, realizarea de videoclipuri pe care sa le postezi pe Youtube.
Mai ai nevoie si de de materiale publicitare fizice, pentru distr

ibuirea offline: pliante, carti de vizita personalizate, flyere.
Pe masura ce afacerea voastra incepe sa prinda aripi, trecand la alt nivel, publicitatea online si offline trebuie completata cu participarea la diverse evenimente, inchirieri de spatii comerciale „cu vad”.
Dar pentru a ajunge acolo, trebuie sa incepi cu primul pas: completarea formularului de inscriere pentru a fi contactat de catre o persoana ce o sa va dea toate detaliile legate de o colaborarea cu brandul international Avon. Ai curaj si expediaza-l online chiar azi!

Parerea Celor Inscrisi

comentariu