Traieste viata din plin cu Avon Life

De miros nu te poți apăra. Pe lumea aceasta cea mai mare putere o reprezintă aerul. Ne putem priva de apă sau de mâncare, însă aerul pe care îl respirăm nu îl putem refuza. Nasul este singurul organ căruia nu îi putem pune stop. De fiecare dată când întrăm în contact cu cele mai îmbietoare miresme devenim vulnerabili. Și de ce să nu recunoaștem, atunci când simțim mirosuri îngrozitoare, ne simțim atacați, scoși din zona de confot, expuși.

Chiar dacă în cărți și în filme dragostea la prima vedere primează, în realitate pentru foarte mulți oameni dragostea începe cu mirosul. Parfumul este motorul sentimentelor. Cred că și vouă vi s-a întâmplat să vă simțiți atrași de persoane care miros incredibil. Așadar, cu cât un om miroase mai frumos, cu atât se va simți mai bine în pielea lui, mai sigur, mai puternic și mai atrăgător. Ba chiar mai mult decât atât, în 2016 nu este de ajuns doar să arați bine, trebuie să și miroși frumos, diferit, unic și deosebit. De ce să nu recunoaștem, oamenii care miros frumos sunt printre cele mai apreciate persoane. Oamenii îi plac, îi iubec și îi adoră pe cei care miros fabulos.

Problema este: cum ne alegem parfumul?

Cum știm că un parfum ni se potrivește?

Parfumul trebuie să se potrivească cu PH-ul pielii, cu starea sufletească, cu personalitatea omului, cu nevoia pe care omul o resimte, dar și cu anotimpul. De exemplu, vara cel mai bine merg parfumurile florale sau fresh, pe când iarna cele cu note lemnoase sunt perfecte. Atunci când îți alegi un parfum, nu-l testezi doar cu nasul, ci și cu sufletul. Un parfum care ți se potrivește nu doar că îți place, îți face pielea de găină, te impresionează până-n adâncul sufletului și-ți evocă tot felul de amintiri și senzații. Trebuie să înveți să simți parfumul de parcă ar fi o extensie a eului tău interior.

Pentru că simțul olfactiv nu poate impresionat cu ușurință, astăzi vă recomandăm Avon Life, noua apă de parfum pentu el și pentru ea pe care Kenzo Takada a creat-o în colaborare cu Avon. Kenzo Takada s-a născut în 1939 în Japonia, în 1964 s-a mutat la Paris pentru a studia moda, în 1972 are prima prezentare de modă la Paris, în 1988 lansează primul parfum pentru femei, în 1999 prezintă ultima sa colecție de modă, iar în 2016 colaborează cu Avon pentru a lansa, la nivel global, colecța Avon Life pentru el și pentru ea. Apa de parfum pentru EL cuprinde un mix absolut halucinant de lemn de cedru, piper negru și frunze de violetă, iar apa de parfum pentru EA cuprinde un mix luxuriant și elegant de nufăr, violetă și iris. EA impresionează prin eleganță, sexualitate și putere, EL impresionează prin vigoarea unui miros masculin autentic și îmbătător.

Este de ajuns să intri o singură dată în contact cu Avon Life și vei ajunge să-ți trăiești viața din plin. Parfumul fericirii vine de la Avon și Kenzo Takada! Descoperă noile arome create de Avon și Kenzo Takada!

Parerea Celor Inscrisi

comentariu