Reprezentantul Avon lupta impotriva cancerului la san

AVON Products a luat nastere in anul 1886 in America si initial s-a adresat doar femeilor. In scurt timp compania a inceput sa produca si sa comercializeze cosmetice, parfumuri, bijuterii si jucarii atat pentru doamne, cat si pentru domni si copii. Pe piata din Romania AVON a intrat pe 4 septembrie 1997 si se adresa doar publicului din Bucuresti si imprejurimi. In prezent, AVON are peste 90 de puncte de distributie in toata tara, iar din Bucuresti, Chiajna, produsele Avon ajung in celelalte orase ale tarii, dar si in Bulgaria, Moldova, Albania si chiar Macedonia.Asadar, ceea ce acum 130 de ani a inceput ca un vis american, astazi este un vis aproape mondial, o afacere pentru milioane de reprezentanti Avon din toata lumea. AVON poate fi numita fara doar si poate un business de succes. In 2001 compania Avon si-a castigat cu prisosinta pozitia de lider pe piata cosmeticelor din Romania, iar astazi ramane un important nume, cu o reputatie impecabila. Ba chiar mai mult decat atat, brosurile Avon sunt cele mai citite reviste de frumusete din Romania, avand un triaj de peste 700 de mii de exemplare. Asadar, cand spui AVON, te gandeste automat la succes, dar si la filantropie.

De-a lungul anilor AVON s-a implicat in numeroase actiuni filantropice. Avon lupta impotriva violentei domestice si se straduieste sa transforme femeia intr-un adevarat exemplu de putere si integritate. Ba chiar mai mult decat atat, Avon lupta impotriva cancerului la san prin intermediul nostru, al mandrilor reprezentanti. Pana in prezent, la nivel global, s-au donat peste 400 de milioane de dolari pentru lupta impotriva cancerului la san. S-au infiintat programe pentru prevenirea si tratarea cancerului la san in peste 50 de tari. In Romania campaniile de cumparare a produselor dedicate strangerii de fonduri pentru lupta impotriva cancerului au facut minuni. Numeroase institutii oncologice au beneficiat de aparaturi si fonduri pentru lupta impotriva cancerului la san.

Asadar, reprezentantul Avon este mai mult decat un simplu vanzator de machiaje si produse pentru ingrijirea tenului, pielii si a parului, nu comercializeaza pur si simplu parfumurile renumite si bijuteriile Avon, el este si un important soldat care lupta impotriva cancerului. Cu cat sunt cumparate mai multe produse apartinand campaniilor impotriva cancerului la san, cu atat sunt salvate mai multe vieti. In concluzie, reprezentantul Avon nu doar ca isi suplimenteaza veniturile prin intermediul acestui business de succes, insa reuseste si sa contribuie activ la sanatatea si binele oamenilor. Reprezentantul Avon lupta impotriva cancerului si o face de zeci de ani. Va dat seama ce satisfactie?! Nu multi oameni au ocazia de a lucra in slujba omenirii, insa sistemul Avon a fost construit astfel incat sa asigure confort financiar si multumire sufleteasca pentru fiecare reprezentant Avon.

De exemplu, noua brosura AVON vine la pachet cu o campanie sociala absolut senzationala – Zambetul tau schimba lumea. In luna dedicata luptei impotriva cancerului la san, doamnele si domnisoarele sunt indemnate sa poarte rujul roz care li se potriveste. Femeile pot cumpara un ruj roz mat, hidratant sau 3D, iar profitul este donat IN INTREGIME Campaniei pentru Sanatatea Sanilor. Tu, draga femeie, ai sansa de a spune #stopcancerlasan prin cumpararea unui ruj roz care costa doar 15,99 lei.

Sa nu ai nicio indoiala, ZAMBETUL TAU SCHIMBA LUMEA, iar noi, reprezentantii AVON, vrem ca zambetele roz sa se aseze pe chipul cat mai multor doamne si domnisoare. Tu cat de frumos zambesti atunci cand esti sanatoasa si fericita?

 

Parerea Celor Inscrisi

comentariu