Intra in lumea reprezentantilor Avon

Intra in lumea reprezentantilor Avon

Probabil ca am auzit cu totii macar odata despre Avon, si chiar am rasfoit o brosura Avon, fie numai si in treacat. Avon este o companie care produce cosmetice, parfumuri, bijuterii, jucarii… Tot mai multe femei aleg sa faca parte din lumea Avon pentru ca este o lume a frumusetii…

Insa, a fi reprezentant Avon nu inseamna numai sa promovezi o marca de frumusete de talie mondiala, inseamna sa detii controlul asupra vietii si carierei tale, Avon ajutandu-te sa devii independent/a financiar. A fi reprezentant Avon inseamna sa iti stabilesti singur/a orele de lucru si, foarte important, inseamna ca poti fi prorpiul tau sef!

A lucra in Avon iti ofera de asemenea o multime de avantaje, unele dintre acestea fiind:

  1. – programe de instruire de cosmetica si machiaj inca din prima luna de lucru ca reprezentant Avon;
  2. – ai un program flexibil in functie de programul tau liber si esti propriul tau sef;
  3. – poti beneficia de discount la produsele Avon de pana la 30%;
  4. – poti primi invitatii la diferite evenimente Avon;
  5. – beneficiezi de cadouri lunar;
  6. – beneficiate de asemenea de cursuri gratuite de instruire unde puteti invata totul despre machiaj si ingrijirea pielii precum si tehnici foarte bune si eficiente de recomandare a produselor cu ajutorul carora veti putea face din afacerea aceasta una profitabila;
  7. – lucrand la Avon veti cunoaste oameni noi si va vei putea face prieteni noi.

Cu o experienta de peste 115 ani, Avon este lider mondial in vanzarea directa asa ca munca intr-o astfel de companie nu iti poate adduce decat bucurii si realizari!

Daca v-a placut cum suna toate acestea, intrati si dumneavoastra in minunata lume Avon, astfel alaturandu-va milioanelor de reprezentanti Avon de pe tot Globul Pamantesc.

Nu uitati, daca lucrati pentru Avon sunteti propriul sef… asa ca nu sunteti nevoiti sa lucrati dupa un program facut de altii cid oar dupa propriul program. Va asteptam in echipa noastra!

Parerea Celor Inscrisi

comentariu