De ce este bine sa ai un venit suplimentar

De ce este bine sa ai un venit suplimentar

Cred ca foarte multa se gandeste la acest lucru si fiecare dintre noi am avea cel putin un raspuns de dat la aceasta intrebare.

In fiecare zi apar situatii neprevazute, unele placute, altele mai putin placute astfel ca este de preferat sa avem ceva bani pusi deoparte pentru “zile negre” sa le spun asa. A fi reprezentant Avon ne da aceasta oportunitate, de a ne pune cativa bani deoparte pentru situatii neprevazute.

Trebuie sa recunoastem ca, oricat de bine am castiga, nevoile cotidiene, viata de zi cu zi, nun e permit san e facem economii, mai ales daca in familie este un singur angajat a face economii este o cauza pierduta. Asa ca un job ca acela de reprezentant Avon, in care iti poti face programul de lucru dupa propriul program este solutia ideala la problema voastra.

Unii poate ca vor spune ca de c ear avea nevoie de un venit suplimentar pentru ca se descurca si cu venitul pe care il au la acest moment.

Ei bine, dragii mei, va dau cateva motive plauzibile spun eu. Cand lucrezi si ai un salariu fix, nu stii cum sa-l imparti: la intretinere, factura la current, factura la servicii de telefonie mobile, mancare, unele necesitati personale… toate acestea trebuiesc platite dintr-un singur salariu. Daca, din nefericire vi s-ar intampla ceva dumneavoastra sau cuiva din familie, si ati avea nevoie de o anumita suma de bani insa nu dispuneti de acea suma? Ce s-ar intampla atunci? Sa te imprumuti este foarte greu in ziua de azi pentru ca oamenii nu mai au bani de dat deoarece traim vremurile pe care le traim… Asa ca un venit suplimentar, cum ar fi acela castigat fiind reprezentant Avon este exact acea suma de bani pe care o puteti pune deoparte pentru astfel de zile negre.

Sa dam insa si un exemplu fericit, spre exemplu sunteti plecat intr-o vacanta exotica si, la un moment dat gasiti ceva pe care vi l-ati dori foarte mult insa banii socotiti de acasa pentru vacanta si cumparaturi nu va sunt suficienti. Nu ar fi super daca ati avea niste bani economisiti? V-ar scoate cu siguranta din incurcatura!

Parerea Celor Inscrisi

comentariu