Beneficiile de a fi reprezentant Avon

Beneficiile de a fi reprezentant Avon

Nu stiu cati dintre voi stiu ce inseamna sa fii reprezentant Avon si, mai ales, care sunt beneficiile unui reprezentant Avon. In primul rand, ca reprezentant Avon ai parte de un program flexibil deoarece programul ti-l faci tu singur/a, iar daca esti reprezentant nou inscris poti beneficia de o serie de avantaje si cadouri. Astfel la inceput poti beneficia de toate aceste prin programul Avon Junior, un program de bun venit pentru reprezentantii noi.

Ce inseamna insa aceste beneficii? Incepand cu primele patru campanii de activitate, tu, ca nou reprezentant Avon, vei avea produse cosmetice cadou si de asemenea vei putea sa te ajuti de aceste produse in noul tau job ca reprezentant Avon.

Imediat ce te vei inscrie ca reprezentant, dup ace ai fost acceptat, vei avea o pagina personal ape site unde vei plasa comenzile, iar livrarile nu dureaza mai mult de 48 de ore.

Dupa cum am spus. Orice reprezentant Avon beneficiaza de cateva avantaje. Acestea sunt:

  • comenzile se pot efectua prin mesaj sau online, iar produsele sunt livrate direct la domiciliu;
  • discount de pana la 40% la orice produs cosmetic Avon;
  • credit intre 400-1800 lei;
  • reduceri si cadouri cu fiecare brosura Avon;
  • card de credit si serviciu de telefonie oferit de compania Avon;
  • acces gratuity la cursuri de instruire online;
  • poti dezvolta o cariera in Avon;
  • daca devii lider de vanzari cu reusite deosebite, poti castiga premii foarte mari, chiar un Opel Corsa!

Reprezentantii Avon isi pot plati factura Avon la orice unitate BCR, BRD, CitiBank, CEC etc.  Avon ofera sistemul de garantie 100%, astfel ca orice produs poate fi returnat daca nu indeplineste conditiile solicitate de catre client.

grila de discount avon 2015

Acestea sunt doar cateva din beneficiile de a fi reprezentant Avon. Daca inca nu te-ai convins, ce-ar fi sa faci parte sit u din echipa Avn si astfel vei vedea ca totul este adevarat. Te asteptam!